Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dublaj Ekibinden Türkçe Cars 2 Videosu Yayımlandı


    Genelde oyun videolarına Türkçe seslendirmeler yapmalarıyla bilinen dublaj ekibi, bu kez de bir animasyon filmi için Türkçe seslendirme hazırladı.
 
    Pixar'ın ünlü animasyon filmi Cars 2 için yapılan bu çalışmada Mcqueen ve ekibinin başlarına gelen macerayı farklı bir dublaj ile dinleme şansı yakalıyoruz. Oldukça başarılı hazırlanan bu dublaj videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Disney Cars 2 Pixar Avalanche Software Cars 2 The Video Game
D&D: Neverwinter'ın Yeni Beta Haftasonu D&D Neverwinter Kapalı Beta Kodu Dağıtıyoruz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.3.2013 20:41:53

+1
türkçe yama yapmak varken ? neden önceden dublajı yapılıp sinemada yayınlanan bir flimi veya tanıtımın ısrarla tekrardan yapmak istesin aklım almıyor.eskiden oyun çeviri sitesine girerken heycanlanırdım.şimdilerde ise ne zaman girsem saçma sapan video çevirileri ve bunu destekliyen kişileri gördükce canım sıkılıyor ve onlara olan inancımı kaybediyorum,lütfen özünüze dönün.

ankara

21.3.2013 19:32:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri googlede dublajekibi diye aratmak lazım, hemen bulursunuz bu elemanları... :D
Ne O Dostum Zorunmu Var Dublaj Yapan Deyince Oyunceviri Elemanları Akla Geliyor Adamların Calısmaları Seni Derinden Sarsmış Cok Zoruna Gitmiş Kendin yapamıyorsan Yapana Camur Atma Adam 4 Kere Farklı mesaj Atmıs Bizde Kendi Nickimizle 3 Kere Peşpeşe Atalım Flood Diye Banlanıyoruz...

ankara

21.3.2013 19:25:05

0
Bu bscmisafirlik kaldırılması lazım nereye gidersem gidim hep alangelli konuşmalar arfalı tafralı yazılar herkez kendı Nİckini kullanmalı bizde ona göre hareket edelim karsımızdakı bebemi avratmı bilelim AYRICA DUBLAJ MUKEMMEL OLMUS YAPANIN ELİNE KOLUNA AĞZINA SAĞLIK COK GÜZEL CALISMA

GoldPunch

21.3.2013 17:56:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya arkadaşların emepine saygım gerçekten sonsuz ama insanalr artık dublaj film bile izlemek istemiyor ki orjinalliği kalmıyor diye. Aslına sadık alt yazı yapsalar sadece daha güzel olur bence.
Orijinal filmde insanların gerçek sesleri oluyor. Oyunlarda durum farklı. Haliyle oyunlarda İngilizce'de dublaj oluyor. Hatta bazen Türkçe dublaj, İngilizce dublajdan daha iyi bile olabiliyor. Yorumunuza şiddetle katılmıyorum. Mümkün mertebe çoğu oyun Türkçe dublajlı gelmeli.

MDV

21.3.2013 16:52:55

0
Aynı adam Bsc misafiri adından 4 kere farklı mesaj atmış

RealArek

21.3.2013 16:31:15

0
Çok güzel yapmışlar ama zaten dublajı çok önceden yapılmışdı boşuna vakit kaybetmişler bence.

BSC Misafiri

21.3.2013 16:04:43

-1
Ya arkadaşların emepine saygım gerçekten sonsuz ama insanalr artık dublaj film bile izlemek istemiyor ki orjinalliği kalmıyor diye. Aslına sadık alt yazı yapsalar sadece daha güzel olur bence.

BSC Misafiri

21.3.2013 16:04:18

0
googlede dublajekibi diye aratmak lazım, hemen bulursunuz bu elemanları... :D

BSC Misafiri

21.3.2013 16:04:13

0
gereksiz niye oyunların populer videoları yerine zaten dublajı varolan birşeyin dublajını yapıyorlar anlamadım. zavk meselesi heralde can sıkıntısından mı?

BSC Misafiri

21.3.2013 16:04:09

0
Saçma sapan yapılmış dublajlari bir daha dublajlayacaginiza gerçek işiniz olan yama yapin
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cars 2: The Video Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız