Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreams Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Media Molecule, PlayStation 4 özel Dreams'in çıkış fragmanını yayınladı.

Erken erişim kullanıcıları bugün yayınlanacak ücretsiz güncelleme ile oyunu tam sürüme yükseltebilecek. Diğer tüm kullanıcılar için 14 Şubat'ta çıkacak.
 
Oyunun PlayStation.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Sınırsız potansiyeli olan bir dünyaya adım atın
 
Ödüllü Media Molecule oyun stüdyosuna ait LittleBigPlanet ve Tearaway'in yaratıcılarının sunduğu Dreams, sürekli genişleyen, olağanüstü bir oyun evrenidir. Burada dünyanın dört bir yanındaki topluluk üyeleri tarafından oluşturulan oyunları keşfedebilir ve kendi oyununuzu nasıl yapabileceğiniz öğrenebilirsiniz.
 
Stüdyonun en yeni evrimi olan Oyna, Oluştur, Paylaş ilkesi ile sunulan Dreams, yaratıcılığınızı ortaya çıkarma fırsatı sunuyor. Yenilikçi, kullanımı kolay araçlarla fikirlerinize hayat verin ve ardından bunları küresel bir toplulukla paylaşın.
 
Dreams; yaratmak istediğiniz oyun, müzik, resim, animasyon, heykel, film ya da benzeri şeyler için sınırları olmayan olağanüstü bir dijital oyun alanıdır.
 
Dream Shaping
Takip etmesi kolay eğitim videolarıyla kendi oyunlarınızı tasarlamayı, animasyon oluşturmayı, müzik hazırlamayı ve daha fazlasını öğrenip ardından bunları paylaşın. Başkalarıyla iş birliği de yapabilirsiniz.
 
Dream Surfing
Diğer oyuncular tarafından yüklenen benzersiz eserlere göz atın. Onları değerlendirin, arkadaşlarınıza önerin veya kendi tasarımlarınız için ilham alın.
 
Art's Dream: Türünün sınırlarına meydan okuyan bir macera
Media Molecule'ün ilk uzun hikayesi olan Dreams'te Art, D-Bug, Frances, Foxy ve Lancewing'in birbirinden farklı devasa dünyalarına dalın. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Dead Cells “Prisoner’s Edition” Duyuruldu NBA 2K20 MyTEAM Modu için Ruby Furkan Korkmaz Moments Kartı Yayınlandı

gamerasi

12.2.2020 02:34:35

0
Media Molecule in yaratıcı ekibine güveniyorum. Özellikle de oyuncuların tasarladığı içerikleri deneyim etmek için sabırsızlanıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız