Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamLeague Season 13: The Leipzig Major'da Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!

 
     DreamHack ve Valve tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen DreamLeague Season 13: The Leipzig Major, Dota 2 turnuvası başladı! Dünyaca ünlü 16 Dota 2 takımının, 1 milyon dolarlık ödül havuzunda mücadele ettiği turnuvada hafta sonu, grup aşaması tamamlandı ve Playoff karşılaşmaları belirlendi. Grup aşamasını birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar üst tur etabında, üçüncü ve dördüncü sırada tamamlayanlar ise alt tur etabında eşleşti.
 
     A grubu üst turunda Nigma ve Fnatic alt turda, Team Aster ve TNC Predator, B grubu üst turunda Team Secret ve Vici Gamig alt turda, beastcoast ve Chaos Esports Club, C grubu üst turunda Invictus Gaming ve Alliance alt turda, Reality Rift ve Virtus.pro, D grubu üst turunda Natus Vincere ve Evil Geniuses alt turda, Team Liquid ve paiN Gaming mücadele edecek.
 
Playoff Eşleşmeleri
Üst Tur 
Nigma - Evil Geniuses
Invictus Gaming - Vici Gaming
Team Secret - Fnatic
Natus Vincere - Alliance 
Alt Tur 
beastcoast - paiN Gaming
Team Aster - Chaos EC
Reality Rift - TNC Predator
Team Liquid - Virtus.pro 
 
     Üst tur Playoff karşılaşmaları üç maçlık, alt tur birinci etap, Playoff karşılaşmaları ise tek maçlık seri formatında oynanacak. Karşılaşmaları twitch.tv/dreamleague adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Baba, Xbox Adaptive Kontrolcüsünü Kullanarak Kızının Switch'te Oyun Oynayabilmesini Sağladı Death and Taxes'ın Demosu Steam'de Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız