Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için ilk güncelleme yayınlandı. Açıklanan detaylara göre yeni güncelleme ile beraber artık daha stabil bir şekilde oyunu oynayabilecek ve böylece akıcı bir oyun deneyimi elde edebileceksiniz.
 
Dragon’s Dogma 2 ilk güncellemesi birçok sorunu ortadan kaldırıyor
 
 
 
Detaylara bakacak olursak güncelleme ile kayıtlı verilerinizin yanı sıra aynı zamanda yeni bir oyun daha başlatma seçeneği oyuna dahil edildi. Bunun dışında DLSS Super Resolution seçeneği ile beraber artık görüntü kaliteniz daha da artacak. Güncelleme diğer taraftan oyuncuların kendi evlerini (kurtarabilecekleri ve dinlenebilecekleri) edinmelerine olanak tanıyan görevi oyunun başlarında kullanılabilir hale getiriyor.
 
Bu gelişmelerin dışında çeşitli metin görüntüleme sorunları ortadan kaldırıldı ve metinlerde yer alan hatalar düzeltildi. Son olarak geliştirici ekibin DLSS 3 Frame Generation ve FSR 3.0 desteğini resmi olarak ne zaman ekleyeceği şu an için bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız