Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest X Betası Haftaya Açıklanacak

Oyunda 5 kıtada 5 farklı ırk bulunacak
 
      Square Enix'in bir MMO oyununa dönüştürerek hepimizi şaşırttığı Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın betası ile ilgili ilk bilgiler haftaya açıklanacak. Yosuke Saito'nun Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre bazı oyuncular erkenden oyunu deneme şansı yakalayacak.
 
      Henüz Dragon Quest X'in çıkış tarihini açıklamayan Square Enix oyunun Avrupa ve Amerika sürümü ile ilgili de açıklama yapmadı. Wii sürümünün betasından sonra Square Enix eminiz Wii U için de benzer bir test yapacaktır. Tabi önce konsolun piyasaya çıkması gerek.
 
     Japonya'nın en ünlü oyunlarından birisi olan Dragon Quest serisi bundan sonra sadece Nintendo platformlarında görünebilir. Nintendo son dönemlerde bazı oyunları kendi konsollarına bağlayacak adımlar atmıştu. Mesela Fatal Frame buna bir örnek olarak gösterilebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Square Enix Dragon Quest Wii Nintendo JRPG Beta
Sony'den Yeni Biyometrik Kontrolcü Patenti Ninja Gaiden 3'ten 12 Yeni Ekran Görüntüsü

GodOfWar58

2.11.2011 21:22:25

0
Yeri değil biliyorum ama çok merak ediyorum.Star Wars:The Old Rupublic Türkiye'de satılacak mı yoksa dijital olarak mı almalıyız?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız