Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest Serisinin Bestecisi Koichi Sugiyama Hayatını Kaybetti

 
 
Dragon Quest serisinin bestecisi Koichi Sugiyama, 30 Eylül'de septik şok nedeniyle 90 yaşında hayatını kaybetti.
 
Guinness Dünya Rekorlar kitabına göre en eski video oyunu bestecisi olan Sugiyama, Dragon Quest serisi için 1986'daki orijinal oyun ile başlayarak bugüne kadar 500'den fazla şarkı besteledi. Son işi ise yakında çıkış yapacak olan Dragon Quest XII: The Flames of Fate için müzik bestelemekti.
 
Sugiyama için cenaze töreni ailesi ve arkadaşları tarafından yapıldı. Square Enix, gelecekte bir noktada Sugiyama için bir anma töreni düzenlemeyi planlıyor. Ancak henüz bir tarih belirlenmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Quest XII: The Flames of Fate Square Enix
PUI PUI Molcar Let’s! Molcar Party! Switch için Duyuruldu Taxi Chaos, 19 Ekim'de PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.10.2021 17:52:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 RIP Sugiyama. 11.oyun 2020 de pek konuşulmasa da her anlamda oldukça iyiydi ve müzikleri yine bir o kadar güzeldi. [link]https://www.youtube.com/watch?v=waH3uNlwMo4[/link]
Müzikleri güzel miydi ? İlk sürümünde adam kaliteleri ağlayan midi müzikleri oyuna koydu ve besteler o kadar kendini tekrarlıyor ve farklı müzikler yapmamış ki içiniz bayılıyordu kısa sürede. Modern bu çapta bir oyuna gram yakışır iş değildi. Bugün jrpg'ler tonla çeşitli savaş müzikleri ve baymayan parçalarla dolu. Sonra orkestral müzikleri oyun dışında cd olarak çıkardı. Sonra çıkan başka bir sürüm ile en baştan oyunda olması gereken orkestral müzikleri küfür gibi yeniden koydu ve sattı ve siz eski sürümü oynuyorsanız bu müzikleri istesenizde satın alıp oynayamıyordunuz. Ayriyetten adamın bazı hoş olmayan sözleri ve görüşleri de var.

Hudson51

7.10.2021 16:31:33

0
RIP Sugiyama. 11.oyun 2020 de pek konuşulmasa da her anlamda oldukça iyiydi ve müzikleri yine bir o kadar güzeldi. [link]https://www.youtube.com/watch?v=waH3uNlwMo4[/link]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest XII: The Flames of Fate
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız