Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest 10'dan E3 Fuarında da Ses Çıkmadı

Dragon Quest 10'u yüksek kalitede grafiklerle oynamayı kim istemez ki?

     Square Enix tarafından 10 Aralık 2008 tarihinde Nintendo Wii'ye özel olarak geliştirildiği açıklanan Dragon Quest 10'dan hala tek bir görüntü bile yayınlanmadı. Bu durum da sadece Nintendocular için değil, RPG severler için de üzüntü verici.
 
    Dragon Quest, Japonya'da Final Fantasy serisi kadar ünlü ve sevilen (hatta ondan daha çok desek abartmayız) bir RPG'dir. Serinin ana oyunlarından Dragon Quest 8'i Playstation 2'de görme fırsatı yakalamıştık. Dragon Quest 9 ise DS için piyasaya çıktı ve her iki oyunda mükemmel satış rakamlarına ulaştı.
 
     Peki Dragon Quest 10'dan hala neden haber yok? E3 fuarında ilk görüntülerine rastlamayı umduğumuz oyundan yine ses çıkmadı. Şimdi umutlarımızı Tokyo Game Show'a sakladık. Neyse ki Square Enix yetkilileri bir süre önce oyunu geliştirmeye devam ettiklerini açıklamıştı, yoksa umudumuzu kaybedebilirdik.
 
     Nintendo Power tarafından Wii için piyasaya çıkacak en büyük 3. parti yapım olarak nitelenen Dragon Quest 10'dan uzun zamandır ses çıkmaması aklımıza bazı fikirleri de getirmiyor değil. Daha önce projenin 3DS'e kaydırılabileceğini düşündüğümüzü açıklamıştık. Şimdi ise Wii U'nun duyurulması ile birlikte Dragon Quest 10'u bu platformda görebilir miyiz sorusu aklımıza gelmeye başladı.   
 
    Yeterince Wii satan Nintedo'nun Dragon Quest 10'u Wii U'nun çıkış oyunlarından birisi yapması bu yeni konsolun satışlarının özellikle Japonya'da fırlamasını sağlayacaktır. Üstelik serinin yeni oyununu daha iyi grafiklerle oynamayı kim istemez ki?
 
    Nedense Dragon Quest 10'un artık Wii için çıkmaması daha doğru bir hamle olur gibi geliyor. 3DS veya Wii U seçenekleri Nintendo'nun elini güçlendirecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies DS Level 5 Square Enix
Nintendo Konsollarında En Çok Beklenen Oyunlar Ocarina of Time 3D'nin İnceleme Skorları Müthiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetoguzderin

19.6.2011 12:09:29

-1
Ey Allah'ım bana akıl fikir ver Wii U'ya exclusive Assassin's Creed çıkcağı duyrulmuşken neye eksiliyorsunuz? Benle mi alıp veremediğiniz var yoksa Nintendo ile mi yoksa Wii U ve 3DS'e exclusive bir Assassin's Creed çıkarcağı için Ubisoft ilemi alıp veremediğiniz var? Şunu bir düzgünce açıklayn allah aşkına orda eksilik ne yorum var? Sadece bana değil birsürü haklı yoruma eksi atıyorsunuz nedir bu BSC'de yaptığınız trolllük? Açıklayın bir.

mehmetoguzderin

19.6.2011 11:49:10

-1
Assassin's Creed Lost Legacy'dende haber yoktu çünkü Wii U ve 3DS'e exclusive olucak bir Assassin's Creed olarak yeni isimle gelicek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız