Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition'u Xbox One Oynayanların Çoğunluğu Erkek Karakter Oluşturdu

 
    Dragon Age: Inquisition'un resmi Twitter adresi, oyunun en çok tercih edilen platformuna ve oyunda yaratılan karakterlerin cinsiyetlerine dair verileri paylaştı.

     Belirtilen bilgilere göre Dragon Age: Inquisition'u Xbox One'da oynayanların çoğunluğu erkek karakterleri tercih etmiş durumda. Oyun genelinde yaradılan karakterlerin %68'i erkek karakterlerden oluşurken, %32'si bayan karakterlerden oluşuyor. Verilerle ilgili paylaşılan Tweet'e aşağıdan bakabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Goat Simulator'un Satış Rakamları 2.5 Milyonu Geçti Infestation: Survivor Stories Çıkışından Bu Yana 2.8 Milyon Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KortX

16.1.2015 04:11:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @freshmind burada pc'de ps3'ten daha az sattığı sonucunu nereden çıkardığını çok merak ediyorum şuan. tweet'e ve görsele dikkat edersen açıklamalarda, oradaki grafiklerde erkek ve kadın oranlarının olduğunu belirtiyor. Grafiklerden bir sonuç çıkartacaksan, en yüksek kadın karakter oranının pc'de olduğunu çıkartabilirsin anca. Hemen "bir yerden bir şeyler bulsam da şu PC oyuncularını nasıl ezsem" derdi. Bunlara gerek yok Mike. Ayrıca konsolda doğmuş türleri sayar mısın bize?
Haberi okumadan yazmanın sonucu bunlar işte

BSC Misafiri

16.1.2015 04:03:11

+2
@freshmind burada pc'de ps3'ten daha az sattığı sonucunu nereden çıkardığını çok merak ediyorum şuan. tweet'e ve görsele dikkat edersen açıklamalarda, oradaki grafiklerde erkek ve kadın oranlarının olduğunu belirtiyor. Grafiklerden bir sonuç çıkartacaksan, en yüksek kadın karakter oranının pc'de olduğunu çıkartabilirsin anca. Hemen "bir yerden bir şeyler bulsam da şu PC oyuncularını nasıl ezsem" derdi. Bunlara gerek yok Mike. Ayrıca konsolda doğmuş türleri sayar mısın bize?

freshmind

16.1.2015 03:10:34

0
Edit: Haber metni düzenlenmiş !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız