Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age 2 İngiltere Listelerinde İlk Sırada

En büyük beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm!!!!

     İngiltere'de haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Bu hafta Bioware'in geliştirdiği Dragon Age 2 listenin ilk sırasında bulunuyor. Oyun otoriteleri ve serinin hayranları tarafından eleştirilen oyun ilk sırada yer alarak yayıncısını sevindirdi.
 
     Pokemon White'ın 2. sırada yer aldığı listede Pokemon Black ise 4. sırada yer aldı. Amerika'da rekor kıran Pokemon Black/White'tan sonra bu sıralama pek de şaşırtıcı gelmedi.
 
      Bu arada Amerika'da ilk sırada bulunan Call of Duty: Black Ops'un İngiltere'de 9. sırada olması da gözden kaçmıyor. İşte İngiltere satış listesi:
 
1) Dragon Age 2 - EA/BioWare
2) Pokemon White - Nintendo
3) Fight Night Champion - EA Sports
4) Pokemon Black - Nintendo
5) Just Dance 2 - Ubisoft
6) Bulletstorm - EA/Epic/PCF
7) Killzone 3 - Sony / Guerrilla
8) FIFA 11 - EA Sports
9) Call Of Duty: Black Ops - Activision/Treyarch
10) uDraw Studio - THQ
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Dragon Age 2 EA Games PC PS3 Xbox 360 RPG Bioware
Red Faction: Armageddon'un Ruin Mode Videosu Ryu, WWE Ringine Adım Atarsa...
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tyln_1887

15.3.2011 07:28:31

0
pc oyunculuğumu kaldı açıklaması ilkokul düzeyi bir açıklama bende ps3 te var pc de 2sininde yeri ayrı artı şu bir gerçek grafik görmek istersen pc herzaman için daha iyi grafik sunar

gokuba

14.3.2011 23:38:30

0
oyun berbat ilk oyun ile kıyaslarsak atmosferi hiç yok, en cok göze carpan eksisi oyunun devil may cry a donmus olması, karakterler normal insan gibi hareket etmıyor, kılıc savurnmaları fılan masallah goremıyorsunuz :)

sensemannn

14.3.2011 22:54:13

0
eline sağlık revo gardaşım... her şeyde konsol-pc karşılaştırması yapan amelelerden gına geldi

mezka

14.3.2011 20:02:06

0
quote:

Yıl olmuş 2011 gözünüzü seveyim PC oyunculuğu mu kaldı artık :) Oyun dediğiniz Oyun İstasyonunda (veya X-Kutuda) oynanır :)
herkesin oyun zevki farklıdır isteyen istediği yerde oynar ama herkes şunu bilsinki pc oyunculuğu hiç bir zaman ölmüyecek çünkü türkiyede korsan kullanan çok diye pc oyunculuğu ölecekmi firmalar zaten türkiyeyi pazar olarak görmüyor.avrupa ve amerikada çok satıyorlar ondan hiç bir şey olmaz bilgisayar olduğu sürece pc oyunculuğuda olacak :D

BSC Misafiri

14.3.2011 19:07:42

0
Yıl olmuş 2011 gözünüzü seveyim PC oyunculuğu mu kaldı artık :) Oyun dediğiniz Oyun İstasyonunda (veya X-Kutuda) oynanır :)

mezka

14.3.2011 17:09:11

0
ilk oyunu bilmiyorum ama 2. oyunu güzel ufak tefek hataları var ama genede 10/7 alınacak bir oyun

BSC Misafiri

14.3.2011 13:49:03

0
Bu oyuna ilk oyundan çok daha başarılı diyen insan kördür arkadaş, ötesi yok. Bitmemiş, henüz Alpha sürümünde yayımlanmış gibi görünen arayüzden mi bahsedelim, Mass Effect çakması Yetenek Ağacı'ndan mı söz edelim, veyahut ne bileyim tamamen değiştirilen oyun yapısından mı, yoksa RPG ile uzaktan yakından alakası olmayan kamera ve oynanış kötülüğünden mi? Karakterlere birkaç zırh giydirilip, envanter yapısı oluşturmakla RPG yapılamıyor maalesef. Bioware en çok takdir ettiğim oyun firmalarındandır, Dragon Age: Origins ise onlarca farklı alternatifle bitirdiğim bir yapımdır; fakat açık açık kabul etmek lazımdır -ki o da bu oyunda Electronic Arts'ın ve konsolların tuzağına düşüp, PC oyuncularına büyük bir hezimet yaşattığıdır. Büyük sitelerin kendi verdiği puanlara değil de, 'User Score'larına bakarsanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız. Oyunu yükledim, iki saat sonra sildim. DVD'sini de bir daha çıkmamak üzere tozlu rafa kaldırdım.

BSC Misafiri

14.3.2011 13:25:18

0
bende anlayamadım valla. gayet güzel oyun tek beğenen ben miyim diyordum bir ara..

Tenth Doctor

14.3.2011 12:31:07

-1
neyini tartışıolar arkadaş ilk oyundan çok daha başarılı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız