Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Drago Noka, Switch ve PC için 12 Ocak 2023'te Çıkıyor

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici GeSEI unkan, çiftçilik hayatı / şehir kurma simülasyon oyunu Drago Noka'nın 12 Ocak 2023'te Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Drago Noka ilk olarak 22 Ocak'ta DLsite üzerinden lanse edildi.

Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Drago Noka, devasa bir ejderhanın tepesinde gelişen bir köy inşa etmekle görevlendirildiğiniz bir şehir kurma oyunudur. Yaşam alanlarını düzenleyin ve binaları kendi beğeninize göre yerleştirin! Benzersiz bir şekilde size ait bir köy yapın! Vatandaşlarınızın isteklerini yerine getirin ve genişletin! 
 
Oyun, çiftçilik, dövme, balık tutma, dikiş, yemek pişirme, zanaat ve hatta dev ejderhaların üremesini içerir! Üstelik karakter yaratıcısı, köyünüze orijinal karakterler eklemenizi sağlar! Karakterlerinize kendi resimlerinizi, fotoğraflarınızı, diyaloglarınızı ekleyin ve hatta başkalarıyla paylaşın!
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Drago Noka Switch PC
7 Days to End with You, Switch için 26 Ocak 2023'te Piyasaya Sürülecek DRAINUS, Switch için 2 Şubat 2023'te Piyasaya Sürülecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız