Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dövüş Oyunu PixelJunk Scrappers Deluxe, 27 Temmuz'da Çıkıyor

 
 
Geliştirici Q-Games, işbirliğine dayalı parti kavga oyunu PixelJunk Scrappers Deluxe'ün 27 Temmuz'da PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC (Steam, Epic Games) için piyasaya çıkacağını duyurdu. PlayStation Store üzerinden istek listesine ekleyebilirsiniz!
 
Yakın gelecekte kirli bir şehri temizlemeye çalışan bir robot çöpçü ekibi olan Hurdacılara katıl. Sokakları tek başına süpür veya 4 oyuncudan oluşan güçlü bir ekip kur. Çöp Kent'te vakit nakittir: Daha büyük ödüller kazanabilmek için büyük bir çöp yığını oluştur ve çöpleri arkadaşlarına fırlatarak daha verimli çalış.
 
Tek işin çöp toplamak değil! Sana saldırarak işlerini aksatmaya çalışan robot rakiplerini alt etmek ve işi zamanında tamamlamak senin görevin! En verimli şekilde çalışmak, yüksek puanlar kazanmak, yeni karakterlerin ve özelleştirme seçeneklerinin kilidini açmak için takım çalışması çok önemlidir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dövüş aksiyon pc ps5 ps4 switch PixelJunk Scrappers Deluxe
Asterix & Obelix: Slap Them All! 2, Konsollar ve PC için Duyuruldu Nişancı Oyunu Air Twister, 10 Kasım'da Konsollara ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız