Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2'nin Yeni Karakterinden Video Paylaşıldı

 
Valve Corporation tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz online oyun Dota 2'den yeni karakter tanıtıldı. Yeni karakterin adı Snapfire. The International adlı resmi Twitter sayfasından yeni karakter Snapfire için bir video paylaşıldı. Snapfire, pompalı tüfeğe sahip olan bir büyükanne. Snapfire bu sonbaharda erişilebilir olacak. 
 
Snapfire; kurabiye yapmayı seven, dev bir kertenkele arkadaşı olan ve beklenmeyen ateş gücüne sahip bir karakter. Dota 2'ye yeni katılan karakter Snapfire, karakter olarak Overwatch'tan Ana karakterine, Watch Dogs Legion'dan yaşlı suikastçi teyzeyi andırıyor. 
 
Snapfire’ın fragmanı ayrıca bazı yeteneklerinin oyunda nasıl görünebileceğini de gösteriyor. Pişirdiği kurabiyeler sadece şov için değil; onları müttefiklere dağıtabilecek gibi görünüyor. Ayrıca kertenkelesinden çıkan alevin, etkileyici miktarda bir ateş gücü var.
 
Bahsi geçen tweeti ve videoyu aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon snapfire dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Ghostrunner Gamescom 2019 Oynanış Videosu 2020 Yılında Çıkması Planlanan Oyunlar

Oguz_Cole

23.8.2019 19:50:45

+1
Kled'in annesini bulduk.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız