Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2 The International 10 Turnuvası'nın Konumu ve Başlangıç Tarihi Duyuruldu

 
     Dünyaca ünlü Dota 2 turnuvası The International 10'nun hükümet kararı ile İsveç'in Stockholm kentinde düzenlenmesinin iptal edilmesinin ardından Valve, turnuvanın yeni konumunu ve başlangıç tarihini duyurdu.
 
     Valve, Dota 2 The International 10 turnuvasını Romanya'nın Bükreş kentinde düzenleyecek. Etkinliğin konumunun değişmesinden dolayı Valve, The International 10 turnuvasının başlangıç tarihi olan 5 Ağustos'tan 7 Ekim'e erteledi. Grup aşamasının 7 Ekim, Playoff karşılaşmalarının ise 12 Ekim tarihinde gerçekleşmesi planlandı. 
 
 Valve'nin duyurusu; 
 
     The International 10 - Dota 2 Şampiyonası'nın bu Ekim ayında Romanya'nın Bükreş kentinde düzenleneceğini ve Aegis of Champions için verilecek destansı mücadeleye en uygun yerlerden biri olan, Romanya'nın en büyük stadyumu Arena Nationala'da gerçekleşeceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.
 
     Grup aşaması, 7 - 10 Ekim tarihleri arasında oynanacak ve ana aşama 12 Ekim'de başlayacak. Ardından 17 Ekim'de dünyanın en iyi iki Dota 2 takımı Aegis ve 40.018.195 USD'lik ödül havuzundaki payları için kıran kırana bir mücadele verecek. Bilet satışlarına dair ek bilgiler yakında verilecek.
 
     Romanya ve Bükreş şehri ile gerçekleştirdiğimiz ortaklığa oldukça minnettarız ve The International'daki seçkin oyuncuları kutlamak için küresel Dota 2 topluluğunu hem yüz yüze hem de sanal olarak bir araya getirmeyi dört gözle bekliyoruz. Kendinizi hazırlayın. Nihayetinde savaş başlıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Frostpunk 2 PC için Duyuruldu Shovel Knight Pocket Dungeon, Bu Kış PS4, Switch ve PC'ye Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız