Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom Eternal'ın Nightmare Modundan Yeni Oynanış Görüntüleri

 
YouTuber TheSpudHunter, Doom Eternal'ın Nightmare zorluk seviyesi modundan 14 dakikalık yeni oynanış görüntüleri paylaştı. Cyberdemon boss dövüşü gösteriliyor.
 
Buna ek olarak geliştirici ekip id Software'ın baş yapımcısı Marty Stratton, oyunun çıkışından içerik desteğine odaklanacaklarını belirtti.
 
"Yüzlerce ve binlerce oyuncunun 2016'da çıkan Doom oyununu oynamaya devam ettiğini görüyoruz ve onlar için hiç yeni içeriğimiz yok. Bizden daha fazla indirilebilir içerik, oyunu oynamak için daha fazla yol istediler fakat biz direkt olarak Doom Eternal'ın geliştirme sürecine geçiş yaptık ve oyunculara hiçbir şey veremedik."
 
Marty Stratton, Doom Eternal'da bu hatayı tekrarlamayacaklarını ekledi.

Doom Eternal 20 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor. Tüm ön siparişler DOOM 64'ün dijital sürümünü içeriyor ve Doom Eternal ile aynı gün ulaşılabilir olacak.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
The Division 2 Xbox Store'da %85 İndirimde My Hero One's Justice 2 PC Sistem Gereksinimleri

SakuraiTomoki

11.2.2020 14:02:45

0
Bethesda ile konuşmak lazım İD Software' nin değerini bilsinler bu adamlar hangi oyunu yapsalar oynanıyor. DOOM Eternal harika bir saf aksiyon oyunu olacağını şimdiden videolarda gösteriyor. Oynamayı dört gözle bekliyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız