Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom: Eternal'ın Müziklerinin Nasıl Yapıldığına Dair Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı

 
Geliştiriciliğini ID Software'in yaptığı, yayıncılığını ise Bethesda Softworks'ün yaptığı Doom serisinin yeni oyunu Doom Eternal ile ilgili yeni bir video paylaşıldı. Bu videoda oyunun müziklerinin yapım aşamasına dair kamera arkası görüntüler ve bazı kısa röportajlar görüyoruz.
 
Doom gibi bir oyun için kaliteli müzik ve ses olmazsa olmaz diyebiliriz. Böylesine vahşi bir ortama girildiğinde, ortamın atmosferini yansıtacak kaliteli bir ses tasarımı, oyunun atmosferini yenebilmek için de kaliteli ve gaza getirici müzikler gerekli. Bugün de Bethesda Softworks UK adlı YouTube kanalından, oyunun müziklerinin nasıl yapıldığına dair kamera arkasından kısa görüntüler gördüğümüz bir video paylaşıldı.
 
Oyunun bestecisi Mick Gordon geçen yıl, 20 farklı vokalisti bir araya getirerek bir Heavy Metal korosu kurmuş. Sizin de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi şaşırtıcı sesler ve çalışma şekilleri bulunuyor koroda. Koroda bulunan sanatçıların ismini de en üstteki görselde bulabilirsiniz.
 
Bu videoyu izledikten sonra, yeni oyunun çıkışını beklerken, sizi "sakinleştirecek" bir video daha bırakıyoruz aşağıya: Doom 2016'nın Soundtrack listesi. Dinleyip kendinizi tekrar gaza getirmeye ve oyuna hazırlanmayı unutmayın. 
 
DOOM Eternal 20 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
GoNNER ve Offworld Trading Company Epic Games Store'da Ücretsiz, Haftaya Üç Oyun Ghost of Tsushima 26 Haziran'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PS4 için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız