Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom: Eternal'dan 3 Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
Geliştiriciliğini ID Software'in yaptığı, yayıncılığını ise Bethesda Softworks'ün yaptığı Doom serisinin yeni oyunu Doom Eternal'dan 3 yeni oynanış videosu paylaşıldı. Bu videolar oyunun Master Seviyeler'i ile ilgili. 
 
Master Seviyeler için Bethesda'nın kendi sitesinde şöyle yazıyor: Master Seviyeler, DOOM Eternal'da çatışma sanatının temellerini kapmış herkes için oyunun zorluğunu kökleyerek yepyeni bir deneyim vaat ediyor. Yani, oyuncular oyunu oynadıkları zorluk seviyesi fark etmeksizin Master Seviyelere girerek becerilerini sağlam bir şekilde sınayabilir. Tabii zorluğu kökleyeyim derken iyice çıldırmak istiyorsan Master Seviyeleri Ultra Nightmare zorluğundayken de deneyebilirsin.
 
Ultra Nightmare zorluğunda bitirdiğiniz zaman oyun sizi güzel bir şekilde ödüllendiriyor. Videolarda gördüğünüz ara sahneler, aynı zamanda oyunun içerisindeki diğer ara sahneler de gerçek zamanlı olarak oluşturulduğu için kozmetik ürünleri de ara sahnelerde görebiliyoruz. Ayrıca oyunun ilk iki DLC'sinde, cehennemi kimin yönettiğini keşfedecekmişiz.
 
Bahsi geçen videoları aşağıda bulabilirsiniz. DOOM Eternal 20 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Hardspace: Shipbreaker PS4 ve Xbox One'a da Gelecek Dreams Yeni Oyun Geliştiricileri için İş Fırsatı Oluşturuyor

BSC Misafiri

3.3.2020 08:41:24

0
Sevenine güzel oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız