Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom: Eternal'da Oyun İçi Ödeme Olmayacak

 
Geliştiriciliğini ID Software'in yaptığı, yayıncılığını ise Bethesda Softworks'ün yaptığı Doom serisinin yeni oyunu Doom Eternal'da mikro ödeme bulunmayacak. En azından oyunun kreatif direktörü Hugo Martin'e göre.
 
Oyunun yaşadığı ertelenme hayranları üzse de hala yılın en çok beklenen oyunlarından birisi Doom Eternal. Özellikle stüdyonun oyun hakkında söyledikleri insanı gerçekten heyecanlandırıyor.
 
Oyunun kreatif direktörü Hugo Martin bir Facebook yorumunda oyunun içinde mikro ödeme olmayacağını, kozmetiklere de sadece oyun içi deneyim puanı ile erişebileceğimizi söyledi.
 
Bir başka röportajda ise oyunun yapımcısı Marty Stratton, oyunun RTX yani ışın izleme teknolojisini kullanacağını açıkladı. Ancak bu konu hakkında bazı ilginç fikirleri varmış ve geliştiricilerin bir bölümü bu yeni teknoloji konusunda oldukça heyecanlıymış. RTX'in oyunun çıkışında erişilebilir olup olmayacağı kesin değil ancak olmasa bile sonrasında aynı Wolfenstein: Youngblood'da olduğu gibi ücretsiz bir güncelleme ile yayınlayacaklardır.
 
DOOM Eternal 20 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın Bir Sonraki DLC'sinden Doctor Doom'a İlk Bakış System Shock Remake'ten 1.5 Saatlik Oynanış Videosu Paylaşıldı

sh4dy_081991

27.1.2020 23:09:13

0
RTX desteği iyi oldu tamda rtx 2070 almamın üzerine sevindim bu habere.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız