Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom Eternal için 4K Ray Tracing Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Doom Eternal, 2020 yılının en kaliteli görsele sahip oyunlar arasında yer alıyor. Nvidia'nın Computex etkinliğinde, geliştirici id Software'in birinci şahıs nişancı oyunu, kendisine eklenen en son RTX geliştirmelerini göstermek için sahneye çıktı . Oyun demosu Nvidia'nın RTX 3080 Ti GPU'sunun gücünü gösterdi. Ayrıca ışın izleme teknolojisi etkinken 4K'da çözünürlüğünde sorunsuz bir şekilde çalıştığı ortaya çıktı.
 
DLSS etkinleştirildiğinde, oyunun yazılımı desteklemesi koşuluyla görüntü kalitesini daha düşük bir çözünürlükten 4K'ya kadar arttırılabileceği öne sürülüyor. Şu anda DLSS'den yararlanabilen 130 kadar oyun piyasada yer alıyor, Red Dead Redemption 2 ve Rainbow Six Siege gibi büyük oyunlar da bu listeye dahil. 
 
Doom Eternal, idTech motorlu oyunda daha doğal ve gerçekçi aydınlatma sağlayan bir dizi iyileştirme aldı. Işın izleme efektleri eklenmiş olarak ilk kez oyunu hayranlarına sundu. Görüntülerin Nvidia'nın AI tabanlı görüntü yükseltme teknolojisi Deep Learning Super Sampling olmadan çalıştığını belirtmekte fayda var. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Call Of Duty Online Çin'de Kapatılıyor E3 2021 Ödül Gösterisi 15 Haziran'da Yapılacak

BSC Misafiri

3.6.2021 10:21:25

0
Oyun sektörü için hala balon bir teknoloji.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız