Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom 4, Rage'den Daha İyi Bir Oyun Olacak


 
     Şu sıralar Rage'i geliştirme çabalarına devam eden id software bir yandan da Doom 4 ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Rage'in mükemmel bir yapım olacağını söyleyen yetkililer Doom 4'ün ondan bile daha iyi olacağı görüşünde birleşiyor.
 
     id software'den Tim Willits Doom 4'ü "Çok hoş bir oyun olacak. Harika bir oyun olacak" sözleriyle tanımladı ve ekledi:
 
     "Umuyorum ki, Rage'den bile daha harika olacak. Şirket olarak bizim için her yeni oyunumuz bir diğerinden daha iyi olmalı. Gerçekten Rage'in şimdiye kadar yaptığımız en iyi oyun olacağını inanıyorum. Doom 3'ü yaptığımızda da bizim en iyi oyunumuz olacağını ve Rage'in ondan daha iyi olacağını söylemiştim."
 
    E3 fuarında yepyeni videolarını beklediğimiz Rage, PC, Xbox 360, Mac ve PS3 geliştiriliyor. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmasa da gelecek yıl piyasada olması bekleniyor.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak yarış pc ps3 xbox 360 action electronic arts id software fps race
Kızlar Neden Otaku Oluyor? Maymunlar Geri Dönüyor

Frostmourne Hungers

10.5.2010 23:41:44

0
Doom 4'ten çok şeyler bekliyorum açıkçası.id software doom95 oynarak sabahlamış herkesin yoldaşı gibidir.Ama nedense ben doom 3 te o doom havasını bulamamıştım.Ancak cehenneme geçtiğimiz sırada ''tamam,doom oynamaya başladım'' artık diyebildim.Ne yapalım elimiz mahkum,Carmack varsa oynuyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız