Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Who: The Edge of Reality için ilk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Maze Theory, Doctor Who: The Edge of Reality için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Bu fragman, hikayeye, bulmacalara ve keşfe odaklanan birinci şahıs bir bilim kurgu macerasını sergiliyor.
 
Jodie Whittaker tarafından seslendirilen On Üçüncü Doktora evreni kurtarma görevinde sonik tornavidanı ustalıkla kullanarak yardım et ve konuk olarak aramızda bulunan David Tennant tarafından seslendirilen Onuncu Doktorla da tanış.

Uzay ve zaman düzleminde unutulmaz bir macera yaşa, korkunç yaratıklarla karşılaş ve akıllara durgunluk veren bir gizemi çöz.
 
Doctor Who: The Edge of Reality, 14 Ekim 2021'de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch için çıkacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Doctor Who: The Edge of Reality doctor who doctor who oyunu ne zaman oyun steam
The Ascent'in Yeni Güncellemesi Sistem Kararlılığını iyileştiriyor Bouncy Bullets 2 Oyunu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.10.2021 23:53:50

0
Önceden çıkmış VR oyununa birkaç ek içerik koyup aynı oyunu çıkartıcaklar. BBC'nin Doctor Who franchise'ına neredeyse hiç yatırım yapmıyor ve bu durum oldukça sinir bozucu. Neyse ki seriyi yeniden dirilten eski showrunner ile tekrar anlaştılar, belki oradan toparlarlar. Ama bu kadar büyük potansiyeli olan bir hikayeyi rezil etmeleri çok üzücü.

MaeglinElendil

8.10.2021 19:04:39

+3
Merak ediyorum acaba arada Erdinç İyikul, Talha Aynacı falan siteye girip haberlere bakıp yüzünü ekşitip geri çıkıyor mudur.. Anlamsız translatelerden ve copy paste basın bültenlerinden gına geldi çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doctor Who: The Edge of Reality ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız