Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity: Original Sin'in Konsol Çıkış Tarihi Netlik Kazandı


     Divinity: Original Sin'in geliştirici ekibi Larian, oyunun konsollara gelecek sürümü Divinity: Original Sin-Enhaced Edition'ın tam çıkış tarihini açıkladı.
 
      Belirtilene göre yapım 27 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyunun ilk sürümüne sahip olan tüm PC oyuncuları bu yenilenmiş sürüme ücretsiz sahip olacak. Divinity: Original Sin'in üzerine pek çok şey katan bu sürümün en önemli yeniliklerinden birisi split-screen yani aynı ekran üzerinden co-op oynama özelliği. Bu özelliğe ekibin geçtiğimiz haftalarda yayınladığı videoyla yakından bakabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.com Divinity: Original Sin-Enhanced Edition RPG PS4 Xbox One pc enhanced edition geliştirilmiş sürüm
FIFA 16 İkinci Kez İngiltere'nin Haftalık En Çok Satan Oyunu Oldu Assassin's Creed: Syndicate'in Dosya Boyutu 40 GB'tan Fazla
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

6.10.2015 10:09:35

0
Yalniz temel olarak bildigimiz konsollarda görmeye alistigimiz rpg'lerden daha farkli olarak PC tabanli RPG turune yakindir. Almadan once biraz arastirin derim...

MassiveDeviL

6.10.2015 08:44:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Oyunun dil düzeyi hem üst seviyede, hem de oynaması ortalama oyuncular için biraz karışık ve zor gelebilir. Ancak kesinlikle çok çok kalite bir oyun, her ne kadar bu aralar yoğunluktan fırsat bulup bitirememiş olsam da çok keyifli ve kaliteli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Türü sevenlerin yıllarca unutamayacakları bir deneyim olabilir.
Orta Düzey oyunculuktan ziyade, benim için de sıkıntı olan zaman. Bu oyunu bildiğim için kasiyorum kendimi. Çünkü oyunu kısa kısa değil Uzun bir solukta oynamak lazım. O yüzden biraz endişem var, dil konusu ise tamam çok fazla dialog var ama rpg yada hack and slash oyunlarına aşina olduğum için üstesinden gelebilirim sanırım. İleri Düzey dialog o kadar mühim değil. Ancak karmaşık bir rpg öğe sistemi var, onu çözmek için de uzun süreli oynamak istiyorum bu sefer. Indirimi bekleyemicem sizin yüzünüzden :)) çok fena övdünuz.

İdrak İstimlak

6.10.2015 00:33:36

0
Oyunun dil düzeyi hem üst seviyede, hem de oynaması ortalama oyuncular için biraz karışık ve zor gelebilir. Ancak kesinlikle çok çok kalite bir oyun, her ne kadar bu aralar yoğunluktan fırsat bulup bitirememiş olsam da çok keyifli ve kaliteli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Türü sevenlerin yıllarca unutamayacakları bir deneyim olabilir.

Wayward Son

5.10.2015 17:58:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL

Çok istiyorum gerçekten. Sadece üstesinden gelemeyeceğim kadar karışık olmasından korkuyorum. İngilizce bi yere kadar beceriyorum. Türkçe olmasını çok isterdim. Buarada bu yeni oyunumu yoksa geçen çıkan oyunun yeni versiyonu mu?
Mevcut oyunun geliştirilmiş versiyonu. Wasteland 2 gibi bu da yenilenerek geliyor. Oyunda çok fazla metin var, tıpkı Pillars of Eternity gibi. O yüzden biraz zorlanabilirsin ancak vereceği tat mükemmel.

MassiveDeviL

5.10.2015 17:28:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Oyun, son 10 yılda oynadığım en iyi RPG oyunlarından biri. Ne yap ne et oyna derim. Zaten Divinity evreni de çok keyiflidir.
Çok istiyorum gerçekten. Sadece üstesinden gelemeyeceğim kadar karışık olmasından korkuyorum. İngilizce bi yere kadar beceriyorum. Türkçe olmasını çok isterdim. Buarada bu yeni oyunumu yoksa geçen çıkan oyunun yeni versiyonu mu?

BSC Misafiri

5.10.2015 15:09:45

0
artık türkçe oyun istiyoruz türkçe!ne kadar dil seçeneği varsa koyuyorlar türkçe yok!ayıp ya.

Wayward Son

5.10.2015 14:32:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: MassiveDeviL Bu oyunda türkçe seçenek yok dimi? Oynamayı çok istiyorum ama çözemedim karışık sanki. Tam bakamadım uygun olunca almak istiyorum
Oyun, son 10 yılda oynadığım en iyi RPG oyunlarından biri. Ne yap ne et oyna derim. Zaten Divinity evreni de çok keyiflidir.

MassiveDeviL

5.10.2015 13:12:48

0
Bu oyunda türkçe seçenek yok dimi? Oynamayı çok istiyorum ama çözemedim karışık sanki. Tam bakamadım uygun olunca almak istiyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity Original Sin: Enhanced Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız