Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney Universe Duyuruldu

Disney Universe'de 40'dan fazla karakter kostümü ve 6 farklı dünya bulunacak.
 
     Disney Interactive, bu yıl içerisinde çıkartacağı en büyük oyunlarından birini duyurdu. Disney Universe, Pixar filmleri de dahil olmak üzere birden çok Disney dünyasını bir araya getiren bir aksiyon macera oyunu olacak.
 
     Oyuncular durmak bilmez multiplayer aksiyonu esnasında istedikleri karakterin kostümüne bürünerek birbirinden farklı dünyalara dalacaklar. 40'dan fazla kostümün bulunduğu belirtilirken, duyuru videosunda bu kostümlerden dört tanesini görebiliyoruz. Şimdilik olacağı kesinleşen karakter kostümleri Alice in Wonderland'den Alice, Monsters Inc'ten Mike, Tron: Legacy'den Tron ve  Lilo and Stitch'ten Lilo.
 
     Farklı oynanışlar içeren bölümler aynı zamanda farklı filmlerden esinlenerek hazırlanmış ve benzer senaryolar sunuyor. Oyuncular 4 kişilik Co-op desteği sayesinde birlikte oynayabilecek ve kendi favori karakterlerini temsil ederek bu Disney & Pixar filmlerinin dünyasına geçebilecekler. Tabii birlikte düşmanların üstesinden gelirken, etraftan ödüllerini toplamayı ihmal etmeyecekler.
 
     PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için bu sonbahar aylarında çıkması beklenen Disney Universe, çıkışından sonra PS3 ve X360 sürümleri için ekstra içeriğe sahip olacak. Yayınlanan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz (HD versiyonu için buradan).
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Disney Interactive Studios Disney Universe Aksiyon Macera Çocuk PC PlayStation 3 Xbox 360 Wii
E3 2011 Fuar Özel Sayfamız Açıldı A-hole Jedi'lar Geri Döndü!!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sycylian

31.5.2011 03:35:22

0
Little big planet gibi olacak

Lazyy

31.5.2011 02:51:57

-1
Gülerim ben buna :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disney Universe ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız