Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney, Bu Çeyrek 9 Milyon $ Kara Geçti


     Son dönemde Epic Mickey 2: The Power of Two ve Epic Mickey: Power of Illusion gibi yapımların dağıtıcısı olarak karşımıza çıkan Disney, finansal raporlarını ortaya koydu. Oyunun gelişitiricisi Junction Point'i bile kapatan firma, çok düşük bir kar açıkladı.
 
     Raporlara bakılırsa, Disney bu çeyrekte yalnızca 9 milyon $ kar etmiş. Diğer firmalarla karşılaştırdığımızda bu rakam çok düşük kalıyor fakat geçen senenin aynı döneminde ortaya çıkan 28 milyon $'lık zarara göre çok daha iyi diyebiliriz. Firmanın gelirinde geçen seneye göre %4 artış olduğu da söylenmekte.
 
     Disney'in oyun tarafında büyük sıkıntılar yaşadığı görülüyor. Bu rakamların tümüne dağıtıcılığı üstlenilen mobil oyunların da dahil olduğunu belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Disney Epic Mickey Miki Warren Spector PS3 X360 Wii The Power of Two Epic Mickey 2 PC Cifte Güc Çifte Güç financials reports
Sly Cooper: TiT'da Cross Buy Sorunu Baş Gösterdi Yeni Hitman Filmi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

6.2.2013 11:56:45

0
Ah Disnep ah bir zamanlar Marvel die kaliteli bir marka vardı pençelerini attın ortaya abuk subuk şeyler çıktı. Yok amezing spiderman yok Ultimate spiderman. Şimdide gözünü Star Wars dikti ya daha nediyim. Şu büyük şirketlerin kaliteli firmaları satın alıp mahfetmelerini hazmedemiyorum.

BSC Misafiri

6.2.2013 11:54:05

0
bu rakam sırf oyundur büyük ihtimalle Disney gibi zibilyon tane alt firması/projesi olan bi firmanin 9 milyon karı baya düşük olur çünkü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey 2: The Power of Two ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız