Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney, Black Widow için Yeni Bir Vizyon Tarihi Planlıyor

 
Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'un yeniden ertelenebileceği söylentisi geçtiğimiz haftalarda çıkmıştı.
 
Şimdi ise bu söylentiler gerçekleşti. Resmi olarak film henüz ertelenmedi, ancak Variety'nin raporuna göre Disney şu anda Black Widow filmi için yeni bir vizyon tarihi arıyor.
 
Black Widow'un ertelenmesi büyük ihtimalle tüm Marvel fillerini de etkileyecek. Bu yüzden Disney şu anda tüm filmler için yeni bir takvim hazırlıyor olabilir. Yakın zamanda Disney yeni tarihi veya tarihleri duyuracaktır.
 
Şu an için filmin vizyon tarihi 6 Kasım. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi black widow vizyon tarihi oyuncular video animasyon konusu ne zaman fragman
ASUS Republic of Gamers ile IKEA, Oyunculara Yönelik Aksesuarlar için İş Birliği Yaptı Olivia Wilde'ın Yöneteceği Spider-Man Evreninde Geçen Film MCU ile Bağlantılı Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız