Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored 2'de Bir Kişiyi Öldürmenin 80 Yolu

 
   Dishonored gerek ilk oyunu gerekse de çıkışı yeni sayılan ikinci oyunu ile oyunculara özgürlük sunan bir yapım olmayı başardı. Cosmic Contrarian adlı bir YouTuber bununla alakalı olarak Corvo ve Emily ile birlikte Dishonored 2'deki hedeflerden Kirin Jindosh'ı öldürmenin 80 yolunu gösterdiği bir video hazırladı.
 
   Paylaşılan bu videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Dishonored 2, 11 Kasim tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
"Switch, Eğlencenin Olanaklarını Genişletmeye Yardımcı Olacak" PlayStation Store'da %60'a Varan Yeni İndirimler Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

29.11.2016 09:40:54

0
Dün siz bu mesajı yazmadan hemen önce zaten açıp bakmıştım oyuna biraz. Kontrolleri ayarlayınca gayet güzel oluyor. Eski oyunlarla, günümüz oyunları arasındaki en en önemli fark oyunların kalitesi. Grafik ve oynanis mekanikleri biraz eski kalıyor ama gerek senaryoları, gerek özgünlükleri noktasında kesinlikle daha iyi. Açıkçası her sene kendini tekrar eden oyunların yanında, birbirini kopya eden oyunlar, genel kolaylık düzeyinin düşmesi, özgün ve deneysel sayılabilecek yapımların artık sadece bağımsız yapımcılardan gelmesi gibi olumsuzluklar çıktı ortaya. Son iki nesildir, Mass Effect, The Witcher, Dishonored kalitesinde çok az oyun geliyor. Arada Sony nin Journey, Abzu, Flower, Tearaway, Puppeteer gibi oyunlarina destek vermesi konsol cephesinde insanı ümitlendiriyor. Tabii Nintendo dan da özgün oyunlar geliyor ama oyuncuların gözünde bu tip oyunların pek değeri kalmadı gibi, satış rakamları durumu açıkça gösteriyor. Velhasıl bizim gibi dinozor ruhlu eski kafalılarin oyun pazarında pek yeri kalmadı.

alphekka

29.11.2016 02:03:11

0
13:10 da bomba koyup arka tarafa geçince eleman yantaraftan kaçıyor, 79 öldürme yöntemi olmuş :D

2K

28.11.2016 17:15:46

0
Kurulumu çok kolay olan N64 emulator ile hemde mouse, klavye desteği ile PC'de oynayabilirsiniz. Tavsiye ederim, bende yukarıda mesajı olan arkadaş gibi acaba abartıyormuyum diye düşünüyordum ama gerçekten o tarz oyunlar çok nadir geliyor artık her oyun elinizden tutuyor hele Single konusunda oyuncuya mal gibi davranıyor, her şeye yardımcı oluyor size çözecek, uğraşacak pek bir şey bırakmıyor. Zaten FPS'lerin hepsi COD gibi her bölüm 5 kere ölümden X'e basarak kurturup, dümdüz yerlerde ilerleyerek adam vuruyoruz ve kesinlikle yavaş çekim kapı kırma sahnesi oluyor. İşin kötüsü bunlara o kadar çok alıştık ki N64 ve PS2 oyunlarını oynuyorum bu aralar çoğu oyunda baya zorlanıyorum çünkü her şeyi gösteren oyunlara çok alışmışım artık.

stun

28.11.2016 16:01:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Golden Eye da arkadaşlarla bölünmüş ekranda multiplayer oynardık. Ekranı karton kutu ile dörde bölerek, kimse birbirini görmesin diye. Bu son iki nesildir işler çok değişti ama hala o zamanların tadını veren oyunlar yok, o tadı yakalayan oyunlarda iki üç yılda bir nadiren geliyor.
yok işte o zamanların tadını veren oyun falan yok asdsad :D o zaman ın şartlarında o oyunlar iyiydi.. şimdi yüzüne falan bakılmaz.. bence bunlar full nostalji..yeni bi oyun çıksa.. aynı ozamanların kıvamında.. herkes çöp der.. ki çöp olur.. bende bf3 ten sonra adam gibi mp oynıyamadım diyordum.. sonra r6 siege geldi.. benim hatırladıgım kadarıyla .. bu kadar güzel bir mp mantıgıyla ve dengesiyle çıkmış.. bir mp yok.. 2. sezon düzelttiler oyunu.. güncellik en önemli şey arkadaşlar.. gerisi yalan.. yok hiç bi oyun onların tadını vermiyormuş falan saçmalık

İdrak İstimlak

28.11.2016 12:44:39

0
Golden Eye da arkadaşlarla bölünmüş ekranda multiplayer oynardık. Ekranı karton kutu ile dörde bölerek, kimse birbirini görmesin diye. Bu son iki nesildir işler çok değişti ama hala o zamanların tadını veren oyunlar yok, o tadı yakalayan oyunlarda iki üç yılda bir nadiren geliyor.

2K

28.11.2016 12:41:32

0
GoldenEye gerçekten çok güzeldi o kadar güzeldi ki dandik frame-rate'i ve uzaktaki bazı düşmanları düşük çözünürlük yüzünden görememeniz ve N64'ün dandik gamepad'i ile bile oynatacak kadar güzeldi. Sonra remake'ini yapıyoruz dediler ama COD çakması dandik bir şey çıkmıştı ortaya. Dishonored 2'yi merakla bekliyordum ilk oyunu zaten 6-7 kere bitirmişimdir. Evren yaratmak için adamlar oyuna ciddi, özenerek yazılmış romanlar, kitaplar hazırlamışlardı ve okuması keyifliydi. Dikkat ederseniz metin değil romanlar diyorum. Fakat şu an PC için Titan X'de bile sabit 60 fps veremiyor diye duydum ve almaktan vazgeçtim umarım sorunları en yakın zamanda düzeltirler.

Guest-E87629FD5

28.11.2016 12:05:36

+1
Amca siz bayağı geçmişe gittiniz.

İdrak İstimlak

28.11.2016 10:59:20

0
Harika oyun, aklıma zamanının Nintendo 64 oyunu Golden Eye isimli James Bond oyununu getirdi. Ne alaka diyeceksiniz ama oyunda da düşmanı 40 farklı şekilde oldurebiliyordunuz.

Guest-E87629FD5

28.11.2016 10:56:41

0
Hayatta bırakmanın kaç yolu var peki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız