Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored 2 – Corvo Oynanış Fragmanı

   Bethesda, Dishonored 2 için 'Dishonored 2 – Corvo Gameplay Trailer' adı altında yeni bir oynanış fragmanı paylaştı.
 
    Paylaşılan bu videoda ise ilk oyunda ana karakterimiz olan ve ikinci oyunda da yenilenen özellikleri ile gelecek Corvo Attano'ya yakından göz atıyoruz. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
   Corvo Attano ve Emily Kaldwin adındaki iki ana karaktere sahip olacağımız ve bu iki karakterinde birbirinden farklı özelliklere sahip olacağı Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Oyunun ön siparişi fiyatları ise; Steam üzerinde 219 TL, PlayStation 4 üzerinde 224 TL ve Xbox One'da ise Limited Edition adı altında 211,50 TL. 
 
  Arkane Studios yaratıcı yönetmeni Harvey Smith daha önce gelen sorular üzerine "Çoğu oyuncu için ilk Dishonored 8-12 saat sürdüyse Dishonored 2 muhtemelen 12-20 saat civarında sürecek." açıklamasını yapmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
PES 2017 İlk İnceleme Puanları FIFA 17'nin Demosu Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GhostTurk61

15.9.2016 13:49:01

0
spoiler -high kaosda prensesi kurtarma sadece yürü adamla uçurumdan düşüyor :D
quote:

Orjinalden alıntı: 2 Nasıl 3 ? Cidden soruyorum ben iki sonu gördüm diğer son için ne yapmak gerekiyor. Ben yıllardır iki son ikisini de gördüm diye biliyorum.

2K

14.9.2016 20:17:42

0
Nasıl 3 ? Cidden soruyorum ben iki sonu gördüm diğer son için ne yapmak gerekiyor. Ben yıllardır iki son ikisini de gördüm diye biliyorum.

BSC Misafiri

14.9.2016 19:12:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ankara Neyin kafasını yaşıyorsun misafir arkadaş, örneğin ekmek pahalı tepki göstermek fırından ekmek mi çalalım, senin düşüncen ile arasında hiç bir fark yok.
Karşı taraf şerefsizlik yapıyorsa fabrikasını bile çalarım,Başlatmayın şimdi hak hukukunuzdan, Bu oyunların fiyatları neden bu kadar arttı o kadar orjinal aldıkta ne oldu, Ulan bir oyunun başında 200tl yazıyorsa,Şimdi biz bu oyunu alıyorsak bu bizim emeklerimizin hırsızlığı anlamına gelmiyormu, o kadar çalış çabala git kazık ye sonrada ben orjinal aldım oley ülkemi destekledim dee..O zaman bana kaliteli,Çok hataları olmayan,DLC paketi olmayan,Dolu dolu oyun vereceksin kardeşim..Gün geçtikçe çaktırmadan biraz biraz arttırıyorlar fiyatları,Neredeyse 2 katına çıktı fiyatlar..Eğer benim zihniyetim aptalcaysa sizin zihniyetiniz çok mantıklı zaten..Bide diyorlar oyun çıkar çıkmaz almayın fiyatlarının düşmesini bekleyin,Eğer bu firmalar kazıkçı zihniyetle çıkarıyorsa oyunlarını bende neden destekleyim bu firmaları,Elimden geldiğince korsan oynamaya çalışırım,Konsoldada hayatta kazındırmam onlara gider 2. el alırım..Ben buyum istediğinizi deyin,hiç bi zaman kıvırtmam inkar etmem.Hak neyse odur..

BSC Misafiri

14.9.2016 17:00:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: emmre129 Bosuna dil dokuyoruz burda, ne desek bos yine kendilerini hakli saniyorlar bu kafalar yuzunden bu durumdayiz zaten... Beyin yoksunu misafir arkadasim ikisi ayni sey degil. Korsan kullanmakla hic oynanamak arasindaki farki ayirt edemiyorsan sana diyecek sozum yok.
Adam haklı hiç söylenme.Ne diyor bak sen bana kelek yaparsan bende sana kelek yaparım.

ankara

14.9.2016 15:29:10

0
Neyin kafasını yaşıyorsun misafir arkadaş, örneğin ekmek pahalı tepki göstermek fırından ekmek mi çalalım, senin düşüncen ile arasında hiç bir fark yok.

emmre129

14.9.2016 13:49:05

0
Bosuna dil dokuyoruz burda, ne desek bos yine kendilerini hakli saniyorlar bu kafalar yuzunden bu durumdayiz zaten... Beyin yoksunu misafir arkadasim ikisi ayni sey degil. Korsan kullanmakla hic oynanamak arasindaki farki ayirt edemiyorsan sana diyecek sozum yok.

BSC Misafiri

14.9.2016 12:01:34

0
Peki tepkinizi korsan kullanacağınıza,Hiç almayarak gösterin diyen arkadaş...Peki korsan kullanmak hiç almamak değilmi zaten...Kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz,Bu fiyat politikasıyla çıkan oyunlarla hayatta işim olmaz,Ha korsan oynamışım,Ha hiç almamışım aynı şey...Böyle adam gibi Witcher 3 fiyatlarıyla çıksınlar ciğerimi yesinler,Ama bu oyunlara bu kadar para vermek,Altın suyuna batırılmış metali altın fiyatına almak gibi birşey,Neyse sonunu boşverin..

ankara

14.9.2016 10:55:06

0
1. oyunun sonunda Corvo ölmüştü sanırım.

GhostTurk61

14.9.2016 03:18:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Steam üzerinden değil Kinguin ve G2A gibi siteleri tavsiye ederim. Oyun gelirsek ilk oyun benim için inanılmaz bir oyundu, iyi bir oyun değil efsane bir oyundu. İlk oyun gibi her bölüm için büyük yan görev ve sırların çıktığı geniş HUB'lar, NPC'lerin kendi aralarında görevi tamamlamak için ipucu veren ve hikayeyi derinleştiren konuşmalar, bir sürü iş olsun diye yazılmamış kitap ve notlar, bir bölümü bitirmek için bir den fazla yol olmasını bekliyorum. En iyi stealth oyunlarından biri olmasına rağmen ikinci oyunda stealth için daha fazla kullanılacak güç ve ekipman bekliyorum bir de yine ilk oyundaki iş olsun diye konulmuş iki son yapmazlar umarım.
oyunda 3 son var .d

Babblebabble

14.9.2016 02:52:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: emmre129 Kendince korsanı haklı göstermeye çalışmışsın ama tepki öyle korsan kullanarak gösterilmez. Hepsi birer lükstür oynamak veya kullanmak zorunda değilsin.
Aynısını diyorum arkadaşlara kızıyorlar.Başkasının yıllarca üzerinde uğraştığı şeyi çalmaya zorluyorlar mı? Hayır.Peki bahaneleri yaptığı hırsızlığın ahlaksızlığını azaltır mı? Hayır. Edit : Ben de çok uzun süre korsan kullandım yaş küçükken tabii.O yüzden hadi küçük bir çocuk olanlar falan neyse işin arasında anne-baba oluyor bir şey diyemem ama, az çok kenara 3-5 atıp alabilecek durumda olanlara lafım.He bir de mesela ben bir çok üzerinden süre geçipte ucuzlamış oyunları aldım, onları oynuyorum.Zaman geçtiğinde yeni çıkmış olanlar ucuzluyor.Sonra da onları alıyorum.Eğer çok istersem bir tanesini çıktığı gibi alıyorum.Hepsini de çıktığı gibi oynamak zorunda mısınız? Hayır.Hem hepsi benim olsun hem de param gitmesin. Edit 2 : He bir de almaya niyetleri olsa G2A, kinguin linki atanlara kulak verirler zaten.Kimse size gidip steam'den 220 tl verin demiyor.Ben de steam'de 220 tl olan Doom'a G2A'dan 105 liraya pre-order vermiştim.

2K

14.9.2016 01:53:55

0
Steam üzerinden değil Kinguin ve G2A gibi siteleri tavsiye ederim. Oyun gelirsek ilk oyun benim için inanılmaz bir oyundu, iyi bir oyun değil efsane bir oyundu. İlk oyun gibi her bölüm için büyük yan görev ve sırların çıktığı geniş HUB'lar, NPC'lerin kendi aralarında görevi tamamlamak için ipucu veren ve hikayeyi derinleştiren konuşmalar, bir sürü iş olsun diye yazılmamış kitap ve notlar, bir bölümü bitirmek için bir den fazla yol olmasını bekliyorum. En iyi stealth oyunlarından biri olmasına rağmen ikinci oyunda stealth için daha fazla kullanılacak güç ve ekipman bekliyorum bir de yine ilk oyundaki iş olsun diye konulmuş iki son yapmazlar umarım.

BSC Misafiri

14.9.2016 01:21:39

0
kesinlikle GOTY olacak

BSC Misafiri

14.9.2016 01:21:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: darkdogan
quote:

Orijinalden alıntı: emmre129 Kendince korsanı haklı göstermeye çalışmışsın ama tepki öyle korsan kullanarak gösterilmez. Hepsi birer lükstür oynamak veya kullanmak zorunda değilsin.
Peki cok bilmiş arkadasim sen hic oyun oynamiyosun anlaşılan.Ayrica sizin bu cok bilmis bakis acinizla oyun haberleri takip etmek yalnis.Korsani destekliyorum kime ne?Babanin sirketimi yapiyor oyunlari!her boka karsi yorum yazacaginiza birazda kafayi calistirip destek olsaydiniz simdiye fiyatlar coktan alinabilir düzeye gelmisti.
Sen kafayı çalıştırmışsın çok düzgün korsanı savunarak belli.

darkdogan

14.9.2016 01:08:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: emmre129 Bu dünyada olmasada diğer dünyada elbet sorarlar sana. emek hırsızı seni. cevap vermeye bile değmezsin hadi git ne yapıyorsan yap
Pu hahahahaha yoruma gel
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

emmre129

14.9.2016 00:41:14

0
Bu dünyada olmasada diğer dünyada elbet sorarlar sana. emek hırsızı seni. cevap vermeye bile değmezsin hadi git ne yapıyorsan yap

darkdogan

14.9.2016 00:32:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: emmre129 Bana çok bilmiş diyen akıllı arkadaşım korsan kullanarak mi indireceksin fiyatları? Ben tepkimi o dediğin oyunlari almayarak da koyuyorum sen merak etme.
Evet öyle indiricem.Baska soru?

Wayward Son

13.9.2016 22:41:39

0
CD key gibi bir nimet varken halen korsan neden tartışılır, TR fiyatları neden kaale alınır bilinmez...

emmre129

13.9.2016 21:58:16

+1
Bana çok bilmiş diyen akıllı arkadaşım korsan kullanarak mi indireceksin fiyatları? Ben tepkimi o dediğin oyunlari almayarak da koyuyorum sen merak etme.

darkdogan

13.9.2016 21:48:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: emmre129 Kendince korsanı haklı göstermeye çalışmışsın ama tepki öyle korsan kullanarak gösterilmez. Hepsi birer lükstür oynamak veya kullanmak zorunda değilsin.
Peki cok bilmiş arkadasim sen hic oyun oynamiyosun anlaşılan.Ayrica sizin bu cok bilmis bakis acinizla oyun haberleri takip etmek yalnis.Korsani destekliyorum kime ne?Babanin sirketimi yapiyor oyunlari!her boka karsi yorum yazacaginiza birazda kafayi calistirip destek olsaydiniz simdiye fiyatlar coktan alinabilir düzeye gelmisti.

White Death

13.9.2016 20:27:14

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunlarin fiyatlarina noldu boyle yaw. Donanim fiyatina oyun aliyoz. 3 oyun alsak maas bitiyo valla.
Benim gibi 3 yıl sonradan takip edince sorun kalmıyor pek. Call Of Duty hariç her oyunda çalıştığı denendi onaylandı.

KuvvetMira27

13.9.2016 20:16:34

+1
witcher 3 kutulu bir şekilde 55 liraya çıktı onun bile satış sayıları ortada........isterse 5 lira olsun diyor bir arkadaş ben korsandan keyif alıyorum diyor

emmre129

13.9.2016 19:58:01

+1
Kendince korsanı haklı göstermeye çalışmışsın ama tepki öyle korsan kullanarak gösterilmez. Hepsi birer lükstür oynamak veya kullanmak zorunda değilsin.

gokhanvai

13.9.2016 19:43:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunlarin fiyatlarina noldu boyle yaw. Donanim fiyatina oyun aliyoz. 3 oyun alsak maas bitiyo valla.
Eeeeee dolar olmuş 3 tl. + vergiler falan. Yurt dışında adamlar 60 dolara alıyor. Biz de 60 tl olsa millet 100 tane oyun alır vallaha.

fresheyır

13.9.2016 19:28:22

+2
o zırt pırt çıkan şeylere tepkini korsan kullanarak değil direk hiç kullanmayarak göstermen lazım ama işte kime ne anlatıyoruz

darkdogan

13.9.2016 19:21:38

+1
Ozellikle bu sene ki SONY tekelinden dolayi INADINA KORSAN!Hele telefon gibi zirt pirt yok pro yok neo yok bilmem ne cihazlari cikacagi icin OLUMUNE KORSAN!Hak etmiyorlar!Biraz uyanin be arkadaş.Ergen beyinlerede lafim az ötede grafik fetisistleri klübü acilmis orda takılın.DH yi yeterince trollllll bi foruma cevirdiniz hatta BSC yi bile bozdunuz bence.

BSC Misafiri

13.9.2016 18:38:44

+4
Bu oyunlarin fiyatlarina noldu boyle yaw. Donanim fiyatina oyun aliyoz. 3 oyun alsak maas bitiyo valla.

BSC Misafiri

13.9.2016 18:38:42

+1
Yılbaşı indiriminde alırız.Doom gibi yüzde 40-50 indirim gelir.

immortalizmm

13.9.2016 18:38:02

+1
Online herhangi bir tabanı bulunmayan bir oyun için, fiyat aşırı uçuk. Fiyatı düşmeden alınmaz kanaatimce.

DenzeL_28

13.9.2016 18:26:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 vay be PC de bile oyun fiyatları 200 tl nin üstüne çıktı vay be diyecek söz yok
114 TL https://www.kinguin.net/tr/category/17660/dishonored-2-pre-order-steam-cd-key/

pcrex

13.9.2016 18:21:12

+1
çok pahalı, özellikle pc fiyatı konsolu geçmiş, korsanı bitirmenin karşılığı bu mu olacaktı. bare türkçe çıksaydı alırdım. seneye indirime girmesini beklicez artık o zamana kadar türkçe yama yaparlar.

Megathrone26

13.9.2016 18:19:46

+3
vay be PC de bile oyun fiyatları 200 tl nin üstüne çıktı vay be diyecek söz yok

CoreGame

13.9.2016 17:57:47

0
My pre order now
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız