Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disc Jam 8 Şubat'ta Switch'e Geliyor

 
   Nintendo eShop üzerinde yapılan listelemeye göre, Disc Jam 8 Şubat'ta Switch için çıkış yapacak. $14.99 fiyat ile satışa sunulacak oyun Switch'te 1.1 gigabyte boş alan istiyor ve dört oyuncuya kadar online ve local wireless desteği sunuyor.

   Disc Jam ilk Mart 2017'de PlayStation 4 ve PC için çıkmıştı. 
   

   Sizin ve yanan bir Frizbinin arasında sadece bir ağın olduğu geleceğin sporunda gerçek bir şampiyon olun.

   Yapmanız gereken tek şey diski kendi sahanızdan, özellikle gol bölgesinden uzak tutmak. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Bu tamamen size kalmış. Falso vermekte ustalaşın ve diski sıçratarak yüksek metalik duvarların ötesine gönderin, gücünüze güç katın ve bir titanın durdurulamaz kuvvetiyle diski fırlatın ya da diski alçakta tutarak basit bir stratejide oynayın ve rakibinizi hazırlıksız yakalayın.

   Hangi taktiği seçerseniz seçin zamanlama çok önemli olacak: Keskin atışlar yapmak dönüş gücünüzü ve falso yeteneğinizi artırır, mükemmel bir fırlatış ise bu yüksek hızlı diski ateşler, her başarılı tutuşta da dönüş hızı artar.

   Her şeyden önemlisi ruhsuz bir süper yıldız olmayacaksınız. Yani büyük kazanın, sayıları toplayın, tonlarca görünüm ve sayısız özelleştirme seçenekleriyle müthiş yeni kıyafetlerin kilidini açın.

   Profesyonellerle oynamaya hazır mısınız?

Bu haberin bağlantısı
URL
Disc Jam spor aksyon çok oyunculu bağımsız çevrimiçi rekabet oyun
The Red Solstice Humble Store'da Ücretsiz One Piece: World Seeker Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 21:08:25

0
2 gün kaldı! Bekliyoruz.

BSC Misafiri

16.1.2018 23:56:14

0
Piyasada Monster Hunter world yeni çıkmış, bizim Nintendo o oyunu getirmek için Capcom ile birşeyler yapması gerekirken bu tür oyunların çıkışına izin veriyor sistemine? Bu neyin kafası ya! Beklediğim ve keşke çıksa anlaşılsa dediğim bir sürü oyun var Switch için istediğim, nier, persona, mgs 5 , yakuza, devil may cry vs vs vs..... bakıyorum çok matah gibi bu oyun çıktı haberi, aman çok sevindim android iOS tabanlı oyun için oleyyyyy!!!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disc Jam
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız