Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo Immortal'ın Mobil Sürümü 8 Haftada 100 Milyon Dolar Kazandırdı

 
 
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan Diablo Immortal'ın mobil sürümünün sekiz haftada 100 milyon doların üzerinde gelir elde ettiği bildiriliyor. Daha önce oyun içi ödemelerin yer aldığı bu yapım olumsuz eleştirilen hedefi haline gelmiş ve Metacritic'te çok düşük puanlar verilmişti.
 
Perşembe günü mobil pazar firması Sensor Tower tarafından yayınlanan verilere göre Diablo Immortal, eleştirilere rağmen kazanmaya devam ediyor. Blizzard, 23 Temmuz'da Diablo Immortal'ın 20 milyondan fazla kez indirildiğini bildirdi.
 
Diablo Immortal en çok parayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kazanırken bu kazancı Güney Kore ve Japonya izledi. Sensor Tower'a göre Diablo Immortal, Çin'deki ilk iki gününde App Store'da en çok indirilen uygulama oldu. Diablo Immortal, 25 Temmuz'da Çin'de üçüncü en yüksek gelir elde eden oyun oldu. Ardından 26 Temmuz'da en yüksek ikinci gelir elde eden yapım seviyesine ulaştı.
 
Öte yandan Pokémon Go'nun 100 milyon dolar kazanması iki hafta sürdü. Fire Emblem Heroes ise 10 haftada bu rakama ulaştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Sega'nın Hardlight Stüdyosu Yeni Bir Sonic Mobil Oyunu Üzerinde Çalışıyor Fuga: Melodies of Steel 2, 2023'te Geliyor

BSC Misafiri

28.7.2022 16:27:01

0
Yapım maliyetini çıkarmışlar işte. Bu kadar p2w olan oyuna göre az bile denebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız