Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo Immortal, ilk iki Haftasında 24 Milyon Dolar Kazanç Elde Etti

 
 
Blizzard Entertainment ve NetEase tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz MMO Diablo Immortal, 2 Haziran'da iOS, Android ve PC için açık beta olarak yayınlandı. Yayınlandığı ilk iki hafta ise 24 Milyon dolar kazanç sağladığı bildirildi. Bu kazanç oyunda bulunan mikro satın alımlardan geliyor.
 
Diablo Immortal, mikro satın alımların bulunması nedeniyle kısa sürede oyunculardan olumsuz tepkiler almıştı. Ancak bu tartışmalar mobil oyuncu kesimini pek etkilememiş gibi görünüyor ve Activision Blizzard için yeni bir kazanç kaynağı olarak belirtiliyor. Mikro satın alımlar içerisinde oyun içi öğeler, skinler, silahlar ve daha fazlası bulunuyor.
 
Pocket Gamer tarafından elde edilen verilere göre Diablo Immortal, 2 Haziran'da mobil cihazlara çıkış yapmasından bu yana yaklaşık olarak 8,5 milyon kez indirildi ve oyuncular oyun içi satın alımlar için 24 milyon dolar harcadı.
 
Öte yandan mikro işlemlerin olması sebebiyle Diablo Immortal, Blizzard tarihinin en en kötü Metacritic kullanıcı puanına sahip bir diğer oyunu olarak karşımıza çıkıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Steam Yaz indirimleri 23 Haziran'da Başlıyor Xbox Summer Game Fest Demo Etkinliği 21 Haziran'da Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

19.6.2022 11:47:08

0
Şaşırtıcı geldi. Acaba 60 dolarlık bir oyun ilk iki haftasında ortalama ne kadar kazanç elde eder? Çok beklenen oyunlardan örnek verebilir mi bilen birisi?

Jack Rabbit Slims

19.6.2022 11:19:36

+1
Oyuncu kitlesi böyle gerizekalı olunca firmalar neden AAA oyun yapmakla uğraşsın ki? Kimse kusura bakmasın, mobil oyunlara (sadece Diablo Immortal özelinde değil genel konuşuyorum) tonla para döken oyuncuların allah belasını versin. Onlar yüzünden bizim eski tarz kaliteli AAA oyunlara ulaşamayacağımız günlere az kaldı. Bu oyun yine yıllardır geliştirilen, AAA oyun kadar uzun süredir beklenen bir oyun. Ben 1 ayda yapılıp para basan oyunlardan bahsediyorum daha çok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız