Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo Immortal Eleştirilere Rağmen Günde 1 Milyon Dolardan Fazla Kazanıyor

 
 
Mobile Gamer.biz sitesinin yayınladığı App Magic verilerine göre oynaması ücretsiz, çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal günde 1 milyon dolardan fazla kazanıyor. 
 
Geçtiğimiz dönemde mobil cihazlar için çıkış yapan Immortal, serinin hayranları için eleştiri kaynağı oldu. Diablo Immortal içerisinde yer alan oyun içi satın alım sistemi ile eleştirilerin odağında olan oyun, istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Kullanıcılar oyunu serinin en kötü yapımı olarak nitelendirirken Diablo Immortal, oyun içi satın alımlar sayesinde milyon dolarlar kazanmaya devam ediyor.
 
Geçen ay 10 milyon indirmeyi aşan Immortal, oyuncuların oyun içi mağazadan çok sayıda öğe satın almasına olanak tanıyor. Yüksek gelir performansına rağmen oyunun Metacritic kullanıcı puanı 0,2'ye kadar düştü.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte yayınlanan bir rapor, Diablo Immortal'da yer alan karakteri tamamen yükseltmenin 110 bin dolara mal olabileceğini belirtiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Cogconnected Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Pac-Man World Re-Pac için ilk Oynanış Videosu Yayınlandı AMD Software: Adrenalin Edition'ın Yeni Güncellemesi F1 22'nin Performansını Arttırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.7.2022 14:33:12

0
adam dogru yöntem ile kazanıyor niye kızıyorlar anlamıyorum bakın bf 2042 yanlıs yol izledi çöktü ama bu adamalr dogru yolla iyi para kazandı bence tebrik etmek lazim bide biz hep kendi paramızla düsünyoruz aylık üyelik = 5 tl olsa bizde almaz mıyız ? (bizde 85 tl idi en son) tüm oyunlar iyi satar sadece kendi arasında kötü olur

wassuplaying

5.7.2022 01:25:03

+1
Çoğu kişi firmaya tepki gösteriyor. Ama sağılmak isteyen insanlar oldukça sağan bulunur. Talep olmasa zaten bu tür oyunlar görmeyiz.

BSC Misafiri

4.7.2022 21:15:43

0
küçümsedikleri oyun 10 tane gow dan fazla kazanıyor boşa fanlık yapıyorlar

SilentHunterHD

4.7.2022 21:12:36

0
büyük şirket popüler kültüre nasıl ayak uydurması gerektiğini iyi biliyor. p2w mobil sektörde her zaman önde olmuştur. bu arada mobil için çok ileri düzey bir oyun olmuş böylesini daha görmemiştim.

BSC Misafiri

4.7.2022 19:05:52

+2
oyun dünyası acınacak halde. popülizmin isimlerin kulu kölesi olmuş koca bir sektör

Guest-386561231

4.7.2022 17:55:28

+4
Eleştirileri yapanlar PC oyuncuları. PC oyuncusu seçicidir. Kafası çalışır. Parası değerlidir. Mobil taraftaki kitle ne koyarsan koy önüne sorgulamaz, kabul eder. Beklenen rakamlar kısaca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız