Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'ün PS3 Sürümünde 3D Olabilir


 
     Geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3 fuarından bir kaç gün önce ortaya çıkan Tomonobu Itagaki'nin yeni oyunu Devil's Third'in PS3 sürümünün 3D özelliğini barındırabileceği açıklandı.
 
     VG247 sitesi ile bir söyleşi yapan Itagaki oyunun PS3 sürümünün 3D desteği ile gelebileceğini doğruladı. Kendisininde bir 3D televizyona sahip olduğunu belirten Itagaki, PS3'ün bunun gibi bir özellik için yeterli donanıma sahip olduğunu belirterek bu özellik için konuşmaya başladıklarını belirtti. Yapımcı ayrıca henüz kesin bir şey söylemeninde zor olduğunu sözlerine ekledi.
 
     Ninja Gaiden ve Dead or Alive gibi oyunlarada imza atan Itagaki'nin bu yeni oyununun 2012 yılında çıkacağı THQ'nun raporlarında gözükmüştü. Varolan bu süreyi göz önüne alır ve PS3 için 3D desteğininde şimdiden çıktığını düşünür isek zamanı geldiğinde oyunda bu destek ile karşılaşabilme ihtimalimizde artmış oluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Devil's Third Valhalla Games Studios THQ TPS Shooter Xbox 360 Playstation 3 Itagaki
Xbox Live'da Geçen Hafta (14-20 Haziran) Killspace, "Necromancer" İsim Haklarını Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız