Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5 için Bloody Palace Dışında Bir DLC Planlanmıyor

 
Devil May Cry 5'e Bloody Palace dışında herhangi bir indirilebilir içerik gelmeyecek. Oyunun yapımcısı Mark Walker twitter üzerinden doğruladı.

Bloody Palace Nisan ayında çıkış yapacak ve tüm Devil May Cry 5 oyuncuları için ücretsiz olarak indirilebilir olacak.

PC Gamer konuyu netleştirmek adına Capcom'a ulaştı ve Capcom tarafından belirtilene göre, deluxe sürüme dahil olan indirilebilir içerikler (silahlar, dış görünüşler, ek savaş müziği ve live action ara sahneler) oyunun çıkışıyla birlikte ulaşılabilir olacak ve daha sonra ayrı da satılacak. Bunlar, Bloody Palace ve ücretsiz güncellemeler dışında başka bir indirilebilir içerik planlanmıyor, en azından şimdilik.

Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformları için 8 Mart'ta çıkacak. Oyunun demosu şu anda PlayStation Store ve Xbox Store üzerinde ulaşılabilir durumda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Acer Nitro 5 Yeni Tasarımı ve Performansı ile Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak Dead Cells'in Devasa Ücretsiz DLC'si İlkbaharda Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Watton1

26.2.2019 12:01:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence planlanıyor ama saklanıyor. Oyunda mikro ödeme olacağı söylendi. Neyin mikro ödemesi olacak sadece kırmızı orb mu? Oyunda online ve coopda olacakmış. Sürekli aynı bikaç bölümü mü coop oynayacağız? Bence hem yeni kıyafet, silah ve bölümler hem oynanabilir olarak Trish, Lady ve Vergil gelecek.
Medyum keto2.0 exe

BSC Misafiri

26.2.2019 09:56:07

0
Bence planlanıyor ama saklanıyor. Oyunda mikro ödeme olacağı söylendi. Neyin mikro ödemesi olacak sadece kırmızı orb mu? Oyunda online ve coopda olacakmış. Sürekli aynı bikaç bölümü mü coop oynayacağız? Bence hem yeni kıyafet, silah ve bölümler hem oynanabilir olarak Trish, Lady ve Vergil gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız