Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells'in Devasa Ücretsiz DLC'si İlkbaharda Çıkacak

 
Metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells için "devasa" bir indirilebilir içerik planlanıyor ve ilkbaharda ücretsiz olarak çıkacak.

Red Bull Gaming Fransız geliştirici Motion Twin ve Dead Cells'in yapımı hakkında mini bir belgesel yayınladı ve belgeselde indirilebilir içeriğin de bahsi geçti.

Motion Twin'den sanatçı Noémie Szmrzsik-Cohard: "Dokuz aydır üzerinde çalıştığımız devasa bir indirilebilir içerik yayınlayacağız. Ücretsiz olacak ve oyuncular çıldıracak."

Motion Twin'den baş tasarımcı Sébastien Bénard: "Oyun şu anda tamamlanmış bir durumda fakat biz gerçekten üzerinde ekstra bir kalite katmanı olmasını istiyoruz. İndirilebilir içerik hikayeye uygun bir sonuca vardırmak, bazı şeyleri biraz daha açıklamak ve oyun dünyasını anlamak için yeni yollar sunmak ile alakalı."

İndirilebilir içerik 28 - 31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan PAX East etkinliğinde oynanabilir olacak.

Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Devil May Cry 5 için Bloody Palace Dışında Bir DLC Planlanmıyor The Division 2 Açık Beta Ön Yükleme, Başlangıç ve Bitiş Saatleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız