Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex Yazarı DeMarle, Yeni Mass Effect Oyunu Üzerinde Çalışacak

 
 
Geçtiğimiz günlerde Deus Ex ve Guardians of the Galaxy yazarı Mary DeMarle, BioWare ekibine katıldığını açıkladı. LinkedIn hesabından paylaştığı bu açıklama sonrasında hangi proje üzerinde çalışacağı merak konusu oldu. Şimdi ise hangi oyun üzerinde çalıştığı belli oldu.
 
Deus Ex: Mankind Divided, Deus Ex: Human Revolution ile mobil oyunlar Deus Ex: Go ve Deus Ex: The Fall'da dahil olmak üzere genel olarak Deus Ex oyunlarının hikayesinden ve anlatımından sorumlu olan DeMarle, bundan sonraki süreçte yeni Mass Effect üzerinde Kıdemli Hikaye Yönetmeni olarak çalışacak.
 
Mass Effect yönetmeni Michael Gamble, DeMarle hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Şunları söyledi: "Mary DeMarle'nin Mass Effect ekibine Kıdemli Hikaye Yönetmeni olarak katılacağını size bildirmekten gerçekten heyecan duyuyorum."
 
BioWare ekibi popüler Mass Effect serisinin bir sonraki oyununu 2020'de gerçekleştirilen The Game Awards etkinliğinde duyurdu. Ancak stüdyo şu anda Dragon Age: Dreadwolf üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bu yüzden yeni Mass Effect oyununu görmemiz biraz zaman alabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline fps bilim kurgu sandbox
Red Dead Redemption 2 için FSR 2.0 Desteği Ekleyen Mod Yayınlandı Destroy All Humans! 2: Reprobed için Co-Op Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız