Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Mankind Divided'ın New Game+ Modu Bulunacak


    Son dönem RPG'lerinin beğenilen oyun modu New Game+, oyunun senaryosunu bitirdikten sonra sahip olduğunuz karakteri koruyarak senaryo modundaki görevleri bir kez daha ve daha zorlu bir şekilde yapmanızı sağlıyor.
 
    Eidos Montreal da Twitter aracılığıyla beraber, merakla beklenen oyun Deus Ex: Mankind Divided için bu mod için duyuruyu yaptı. Belirtilenlere göre Mankind Divided'ın çıkışında New Game+ modu da yerini alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
Mad Max'in Yeni Oynanış Videosu 1 Saatten Fazla Sürüyor Sony, PlayStation'a Özel Etkinlik İçin Tarih Verdi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

15.8.2015 19:52:15

+1
Newgame+ bence oldukça önemli birşey. Bazı oyunları tekrar baştan oynayasım geliyor ama aldığım özellikleri almak için yine uğraş filan sıkıyor. Bundan dolayı bence her oyunda olmalı bu

CheKD

15.8.2015 18:51:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Olması gereken budur tebrik ediyorum Deus Ex'i CD Projekt gibi sonradan çıkaran DLC veriyoruz kıymetimizi diye şirin görünmeye çalışan firmaları sevmiyorum.
Sizi sayı ile mi veriyorlar arkadaş.The Witcher 3'ü oynamadığın aşikar.The Witcher 3 ün eksiği yok fazlası var adamlar bu fazlaların yanında oyuncular istedi diye NG+ eklediler bunun neyini eleştiriyorsun bunun sonradan eklenmesinin ne zararı var.Eleştirinin gereklisi gereksizi vardır şuan gereksiz bir eleştiri yapıyorsun.

BSC Misafiri

15.8.2015 18:41:59

-2
Olması gereken budur tebrik ediyorum Deus Ex'i CD Projekt gibi sonradan çıkaran DLC veriyoruz kıymetimizi diye şirin görünmeye çalışan firmaları sevmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız