Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: HR'den Etkileyici Bir Live-Action Video

İnsanlığın evrimi konusunda kaderi değiştirmeye çalışanlara bir dur demelisiniz, geleceği şekillendirecek olan siz ve verdiğiniz mühim kararlar!
 
    Gelecek ve bize getirecekleri. Çoğu bilim kurgu oyunu bize geleceği umutsuz gösterir. Çoğu oyunda da uzaylıların dünyamızı istila ettiğini görürürüz. Bu klişeden uzaklaşaran Deus Ex: Human Revolution, bizlere insanlığın gelişen teknolojisiyle kendi sonunu nasıl getirdiğini gösterecek bize. İşte bunu en somut yanlarıyla mercek altına alan bir live-action video karşınızda.
 
    Son zamanlarda iyice popülerleşen Live-Action video furyasına Deus Ex: Human Revolution da ortak oluyor ve tek kelimeyle bu işin nasıl yapılacağını diğerlerine de gösteriyor.
 
    Yıl 2027. İnsanlık artık öyle bir teknolojiye ulaşmış ki Sarif Industries'in oluşturduğu augmentationlar sayesinde kendini fiziksel, mental ve daha bir çok yönden geliştirme olanağına sahip hâlde. Ancak bunun dezavantajları Human Revolution'da daha çok ön plana çıkıyor. Augmentationları kullanan insanlar hayat boyu kullanmak zorunda oldukları ilaçlara mahkum kalıyorlar ve bir nevi uyuşturucu bağımlısı gibi oluyorlar. İlaçların parasını ödeyemeyenler sokaklarda dilenirken GreenPeace tarzı bir örgüt, augmentation üretiminin durdurulmasını istiyor ve insanlığı bunları kullanmaktan uzak tutmaya çağırıyor. Böyle isyan hâlinde bir örgüt yüzünden şehir içi çatışmalar da kaçınılmaz oluyor.
 
    Tüm bu kaosun arasında Sarif Industries çalışanı Adam Jensen bulunuyor. İstemeden kendine augmentationlar yüklenen Jensen, kendisini bu komplo teorisinden kurtarmak için gerçekleri öğrenmek zorunda. Amma da lafa daldım. İyisi mi hazırladığım Deus Ex: Human Revolution ön incelemesine göz atın da bu oyunu siz de çoğu eski nesil Deus Ex hayranı gibi beklemeye koyulun.
 
    Bu harika videoyu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler. Yeni nesil Deus Ex, PC, PS3 ve Xbox 360 için 26 Ağustos'a göz kırpıyor.
 
Güncelleme: Videoda belirtildiği gibi gerçekten de Sarif Industries'in sitesi hacklenmişe benziyor. Tabi bu gerçek bir hack değil. Oyunseverler için güzel bir sürpriz hazırlanmış. Buraya tıklayarak augmentation üretimini yapan ve insanlığın evrimini umutsuzluğa sürükleyen şirketin sitesine ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
live action trailer video Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
Star Wars: Kinect Xbox 360 Bundle Paketi Duyuruldu Forza Motorsport 4, 5 Hafta Sonra Sürüşe Hazır !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

siberarmi

22.7.2011 15:54:52

0
Harika bir video, tebrik etmek lazım yapanları. Gel ağustos gel...

MrKerberoS

22.7.2011 13:46:51

0
Augmentationlar çok havalı duruyor olsa da yaptırsak

AnimalFarm

22.7.2011 09:09:33

0
güzel olmuş.Güzel bi oyun olucak gibi

stun

22.7.2011 03:55:01

0
oyunun atmosferını baya yansıtmış bu video

ShafakCool

22.7.2011 00:40:51

+3
Harika bi video. Oyun gümbür gümbür geliyo!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız