Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Yeni Genişleme Paketinin Posteri Sızdı

 
   9 Eylül 2014 tarihinde çıkışını gerçekleştiren konsollara özel FPS oyunu Destiny'nin bir sonraki genişleme paketinin posteri reddit üzerinden sızdırıldı. Rise of Iron adıyla gelmesi beklenen genişleme paketi söylenenlere göre bu E3'de resmi olarak tanıtılması ve Eylül ayında çıkış yapması bekleniyor. 
 
    Oldukça geniş kapsamlı olması beklenen Rise of Iron için daha fazla detayı muhtemelen bu E3'de göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Gran Turismo Sport'un Betası İptal Edildi PlayStation Network 25 Mayıs Tarihinde Bakıma Girecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

onurziya1907

22.5.2016 23:06:02

0
Acaba taken king sahipleri bu dlc ye para verecekler mi haberiniz var mı

gultekinlive

22.5.2016 14:44:14

0
1000 saat ve üzeri oynadıktan sonra gelip şu oyuna çöp diyenleri anlayamıyorum. O kadar oynarsan her oyundan sıkılırsın. Eğer seni 1000 saat oyaladıysa o başarılı bir oyundur. Benim yüz saat civarı bi tecrübem var ve yeni paketi sabırsızlıkla bekliyorum

BSC Misafiri

22.5.2016 13:00:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: rebidem Ya arkadas bıkmadılar her sene aynı oyunu ısıtıp 60 dolardan önümüze koyuyorlar.Ben ilk çıktığı zaman aylarca oynamıştım.Bir yerden sonra dlc almayan oynayamaz moduna giriyor oyun.Gelen dlclerin de tatmin edici olmamasi sebebiylede satmistim.Bakiyorum hala ayni kafa yapisinda devam ediyorlar.Activision sömürme işini göstere göstere yapiyor.Oyuncularda göstere göstere yiyor bunlari.
Destiny işsiz oyunu kadeşin bak o oyunda nereden baksan en az 2000 saatim var benim bak en az bu 3000 felan da olabilir sildiğim karakterlerle vs ama ne oldu bi yerden sıkması gereken oyun genede sıkmadı şunu anladım ben bu oyunu pvp için oynuyorum ve bu oyunun pvp tarafı gördüğüm en iyi fiziğe sahip pvp hani bunu her türlü açıklarım evet dlc güzel değil ama ben bu oyunu pvp için oynuyorum bizim klan şusn tr de ilk 10 kişiye bakarsan full bizim nickler şu aralar çok girmiyoruz o ayrı ancak şunu söyleyebilirim ki bu oyun asla bitmeyecek bir efsane hani destiny 2 çıksa bile gene oynanılacak bir efsaneden bahsediyorum bu oyunu ilk elime aldığımda tepkim şuydu haha artık elimdesin çok yanlıştı çünki ben onun elindeyidim oyunu single oynayıp satanlar da pvp yeteneği olmayan arkadaşlar onlarada raid gibi mükemmel bir seçenek sundu tabii bunun için arkadaş klan vs gerekiyordu v bunuda başardılar eğer oyuna adam akıllı bir şans verseydiniz oyunu gerçekten severdiniz vay be iyiydi derdiniz ama bunu yapmadınız belkide yapamadınız ben activision fan boy u değilim bungie severşm o ayrı ps sahibiyim ve destiny i bir ara bırakmama rağmen genede seviyorum pvp yanıyla raidleriyle her yanıyla çünkü bu değeri hak ediyor oyuncu sayısında şu zamana kadar buyuk azalmaya uğramayan tek oyun destiny hatta daha ilginç i ise her güncellemede türk oyuncu sayısının artması evet ben bunlara bakıyorum işsiz bir öğrenciyim sizin gözünüzde şuan vee bunları görerek oyuna hala destek veren bir bungie tatlılığı ile beleş güncelleme ( hiç yoktan iyidir! ) yani daha ne istiyorsunuz ki ben cidden anlam veremşyorum adamlar elbette para kazanmak için yapıyorlar bakın tr de ilk dlc çıktığında dlc alamıyorum diye herkes bana 32 olamazsın dediğimde onlara şunu dedim : sizi g.t edicem ve ne oldu tr de dlc siz ilk 32 olan ve dlc siz dlc itemlerine sahip olan bir oyuncu oldum yani bırakmıycan sonra ne oldu dlc aldım ve herkesin üstğne çıktım pvp raid taktik... Bu adamlar bizim için çalışıyor bizde onlara haklarını veriyoruz bu paralar benim gözümde boşa harcanmıyor ama şunu bilin ki bu oyun p2w değil ve olmayacak Eğer okuduysanız çok teşekkür ederim (profesyonel mlg gamer , aylarca tr oyuncuları arasında destiny aylık birincisi olmuş bir oyuncu)

ankara

21.5.2016 13:06:01

+2
Oyun en büyük çöplerden bir tanesi 120 TL verip 10 dakika oynayıp ardından DVD'yi hemen sattım. Kim ne hakla neye bakarak övüyor bu oyunu anlamış değilim, şişirilmiş beşpara etmez balon oyun.

i_lenker

21.5.2016 00:48:39

+1
Amerikalı afacanların favori oyunu Destiny, christmas'ta konsol alan her afacan sepete destiny'yi de eklemeyi unutmuyor. :D İnşallah oyunu yeniden almadan DLC'yi alamayacağın bir sistemle gelir. The Taken King gibi. D:

BSC Misafiri

20.5.2016 22:08:10

0
Allah yeni dlc yaşasın :D :D

# Ace #

20.5.2016 21:59:20

+1
Bunu kaça kakalıyorlar acaba he he neyse.

ReflexAction

20.5.2016 18:42:23

+2
baydı artık bunlarda

rebidem

20.5.2016 17:51:01

+4
Ya arkadas bıkmadılar her sene aynı oyunu ısıtıp 60 dolardan önümüze koyuyorlar.Ben ilk çıktığı zaman aylarca oynamıştım.Bir yerden sonra dlc almayan oynayamaz moduna giriyor oyun.Gelen dlclerin de tatmin edici olmamasi sebebiylede satmistim.Bakiyorum hala ayni kafa yapisinda devam ediyorlar.Activision sömürme işini göstere göstere yapiyor.Oyuncularda göstere göstere yiyor bunlari.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız