Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny Betasında Paylaşım Yasağı Olmayacak


    Çoğu oyunun betasında NDA denen, oyuncuları beta içerisinden paylaşım yapmaya kısıtlayan anlaşmayı görürüz. Bu kural kimi oyunlarda oldukça uzun bir dönem geçerli kalır ve sonucunda oyunu merak eden kişiler de, merak ettikleriyle kalır. Önümüzdeki aylarda Destiny için bir beta dönemi sunacak olan Bungie, oyunun beta aşamasına iyi hazırlanmış görünüyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre Destiny'nin yaz aylarına doğru başlaması planlanan betasında paylaşım yasağı olmayacak. Yani betaya katılma fırsatı yakalayan oyuncular YouTube videoları çekebilecek, Twitch yayınları yapabilecekler. Yeni bir IP'nin tanıtımı için oldukça önemli ve faydalı bir karar olsa gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Project Spark'ın Xbox One Betası Bugünden İtibaren Başlıyor Batman: Arkham Knight, PC, PS4 ve Xbox One'a Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.3.2014 19:40:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Eger oyununa guveniyorsan yerinde bir karar. Ama guvenmiyorsan ki diger oyunlar gibi disariya ss bile cikmasina musade etmezsin. Birda bungie yi tebrik etmek lazim.
oyuna güvenmeyle pek alakası yok oyunun çok iyi bile olsa sonuçta oyun çıkmadan önce birileri videoları paylaşırsa sende oynayamıyorsan izlemek istersin ve izlersin sonra hikayeyi konuyu anlarsın ve oyunu alma hevesin kalmaz bungie oyununda açık bir dünyada herkes çatışacağı için video çeksede çekmesede çok problem yok oyuna güvene gelirsek betada pek problem olmaz ama alphada güven olabilir titanfall alphası xbox özel gelmişti ama texturelar falan çok kötüydü e oyun hazır değil böyle bir oyunun videosunu çekerlerse başlığınada titanfall koyarlarsa(alpha değil) adam şaşırır böyle kötü grafikli kaplamalı oyunmu olur diye

Kasatka

4.3.2014 18:38:28

0
Eger oyununa guveniyorsan yerinde bir karar. Ama guvenmiyorsan ki diger oyunlar gibi disariya ss bile cikmasina musade etmezsin. Birda bungie yi tebrik etmek lazim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız