Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Desperados III Mac ve Linux için Çıktı

 
Desperados III bugün itibarıyla Mac ve Linux için çıkışını gerçekleştirdi.

Microsoft Windows'tan sonra PC'de artık Mac ve Linux kullanıcıları da vahşi batıdaki taktiksel savaşa katılabilir.

Ayrıca ilk indirilebilir içerik Money for the Vultures - Part 1: Late to the Party (Akbabalar için Para Bölüm 1: Partiye Geç Kalındı) PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

Akbabalar için Para'nın ilk bölümünde çete Vincent DeVitt'in gizli zenginliklerini avlamak için bir kez daha bir araya geliyor. Gizemli bir mahzeni keşfetmelerine, kana susamış yağmacılardan kaçınmalarına ve Baton Rouge'dan esrarengiz Rose'un gerçekten güvenilir mi olduğunu yoksa kendi çıkarını mı düşündüğünü anlamalarına yardımcı olun.
 
İndirilebilir içerik Season Pass'e dahil. Standart sürüme sahip kullanıcılar tek olarak da satın alabilir.
 
Eğer oyunun Deluxe sürümüne sahip değilseniz, bu ve daha sonra çıkacak iki indirilebilir içerik için Season Pass satın alabilirsiniz. Season Pass PlayStation Store'da 69,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 57,00 TL. İlk indirilebilir içeriği tek olarak almak isterseniz PlayStation Store'da 27,00 TL, Xbox Store'da 17,00 TL ve Steam'de 21,25 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Desperados III gerçek zamanlı taktik THQ Nordic Mimimi Productions
Rocket League Oynaması Ücretsiz Olduktan Sonra PS Plus ve Nintendo Switch Online Gerektirmeyecek Microsoft, Tokyo Game Show 2020'de Yeni Nesil ile İlgili Haber Paylaşmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Desperados III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız