Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Desperados III 16 Haziran'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Mimimi Productions, vahşi batı temalı gerçek zamanlı taktiksel oyun Desperados III'ün çıkış tarihini açıkladı.

16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Digital Deluxe Edition Steam'de 218,75 TL'den ön siparişe açıldı. Digital Deluxe Edition, Season Pass ve Season Pass de her biri yepyeni bir görev sunan 3 DLC içerecek. Ayrıca toplamda 150 dakikalık müzik sunan, yüksek kaliteli 75 parça içeren, özel ve genişletilmiş bir Original Soundtrack sürümü de mevcut olacak. 
 
Oyunun tanıtım yazısı ve PC sistem gereksinimleri:
 

Desperados III, acımasız bir Vahşi Batı senaryosunda geçen hikaye odaklı, ekstrem bir taktiksel gizlilik oyunudur.
 
Çok sevilen klasik Desperados: Wanted Dead or Alive'ın uzun süredir beklenen bu ön bölümünde John Cooper kaçak gelin Kate, sahtekar tetikçi Doc McCoy, dev tuzakçı Hector ve New Orleans'tan gelen gizemli bir kadın olan Isabelle ile güçlerini birleştirecek. Cooper'ın kefaret görevinde maceraları onu ve çetesini kırsal kasabalardan bataklıklara ve nehir kenarlarına ve son olarak da Vahşi Batı efsanelerine yakışacak dramatik bir karşılaşmaya götürecek.
 
Başarılı olmak istiyorsanız akıllıca oynayın. İyi bir plan, sağ kalmanız veya kendinizi bir silahın ucunda bulmanız arasındaki farkı oluşturabilir.
 
Serseri, silahşör ve doğal bir lider olan Cooper rakiplerini bir bıçak ile sessizce alt edebilir veya tabancalarıyla birden fazla düşmanı yenebilir. İri yarı Hector, kocaman bir ayı tuzağı taşır ve en zorlu rakiplerini güvenilir baltası ile avlayabilir. Soğuk kanlı ödül avcısı McCoy sistemli olmayı sever ve yem, bayıltma gazı, zehirli şırıngalar ve özel bir uzun menzilli tabanca kullanır. Kate doğru kıyafetle neredeyse herkesi kandırabilir ve gizli silahı ile dikkat çekmeyecek şekilde öldürür. Ve bir de New Orleans'tan gelen gizemli kadın Isabelle var...
 
Her bir zorlu mücadelenin üstesinden kendi tarzınızda gelmek için ekibinizin özel yeteneklerini bir araya getirin.
 
- Her biri özel bir yetenek grubuna sahip beş benzersiz karakter ile oynayın
- Her türlü engelin üstesinden gelmek için sayısız farklı yol ile gerçek seçim özgürlüğünün tadını çıkarın
- Dikkatli planlama ve yürütme sayesinde büyük düşman gruplarını alt edin
- Sınır kasabaları, gizemli bataklıklar, büyüyen modern şehirler ve çok daha fazlası gibi klasik - - Vahşi Batı senaryolarının görkemine şahit olun
- Ölümcül olmayan ve ölümcül saldırılar, gizlilik ve ateşli silahlar arasında seçim yapın
- Çeşitli zorluk ayarları ve özel yeniden oynama mücadeleleriyle oyunu kendi tarzınıza göre ayarlayın
- Karşılaşma modu oyunu istediğiniz zaman duraklatıp pusulara ve sürpriz saldırılara tepki vermenize olanak tanır 
 
MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
İşlemci: 3.0 GHz Dual Core (Intel i3-530 / AMD Athlon II X3 460)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 560 / Radeon HD 5850, 2GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan 
 
ÖNERİLEN:
 
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: 3.0 GHz Quad Core (Intel i5-750 / AMD Athlon X4 740)
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 760, AMD Radeon HD 7870, 3GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan 

 
John Cooper karakterinin tanıtıldığı yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Desperados III gerçek zamanlı taktik THQ Nordic Mimimi Productions
Golf With Your Friends 19 Mayıs'ta Erken Erişimden Çıkıyor ve Konsollara da Geliyor Peaky Blinders: Mastermind PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2020 17:10:24

0
Ben bu oyunu 1,5 yıldır bekliyorum önce 2019 yaz denildi. Sonra 2019 sonu denildi. Şimdide 16 Haziran hadi hayırlısı. Shadow Tactics Blades of the Shogun da süper başarı elde eden stüdyo yaptı oyunu. Demosunu oynadım harikaydı.

TheNewAtilla

22.4.2020 08:01:34

+1
Bu tür dünyada da 10 milyonlarca satmıyor ki. Bizim ülke alım gücünden dolayı f2p online oyunların pazarına döndü. Bunu kıran tek tür futbol oyunları ki o da ülkede futbola olan fazla ilgiden dolayı. Bu yeni oyun tr dil destekli ve 50 tl gibi bir fiyatla gelseydi ilgimi çekerdi ancak bu haliyle bana uzak kalacak. Çok iyi yorumlar alirsa ancak yeniden radarıma girer. Mesela disco elysium için tr yama gelsin mutlaka alıp oynarim.

BSC Misafiri

22.4.2020 07:11:35

0
Kardeşim zaten şu fiyatı övmüyorum sadece önceki oyun ucuzdu ama yine oynayan yoktu yani hatta bedava da verildi sonra epicde sanırım. Bu tarz oyunlar 20 tlde satılsa bizde tutmuyor onu demek istiyorum. Yapacak bir şey yok. Yoksa bende en son bannerlord ve three kingdoms aldım 180tl üstü bir oyuna para vermedim daha aldığın pahalı oyunlarda da online olacak aaa olacak öyle yani bu fiyata kimseye de önermem hem etmez hem bunun yerine bir sürü oyun alınır indirimlerle. Ama güzel bir indirimde alacağım çünkü seviyorum. Oyunu satın almayanlara diyorum boş yapmayın veya geliştiricilere bir şey yazmayın diye.

DreH

22.4.2020 00:31:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Buradaki muhabbet çok boş geliyor bana nedeni bu adamların önceki oyunlarının “fiyatı ucuz ve dili Türkçe”dir. Yine beğenmediniz, yine pahalı buldunuz. Mimimi P. Türklerin oyunu satın aldığı görseydi eğer bu oyuna da Türkçe getirirdi. Kaldı ki bu seri daha ünlüdür. Ama Türkiye’nin bir gerçeği var. Bizim insanımız Strateji, daha özele inersek rts, sıra tabanlı ve izometrik oyunları + dövüş oyunları oynamıyor, oynamayı bilmiyor, o yüzden zevk alamıyor. O yüzden bu oyunlar az satıyor, bir kere Türkçe getiren bir daha getirmiyor. Bu ülkede en çok Aksiyon Fps/Tps sonra Yarış sonra Spor satıyor. Bu oyunlara neden Türkçe gelmiyor deyin ama diğerlerini sorgulamayın. Bu ülkede 500bin satan bir oyun var mıdır?
dostum benim bütçeme fazla 218 lira lanet olsunki keşke ülkenin durumu süper olsa oooo 200 lira elimin kiri diyip atabilsem veya farklı bir ülkede yaşasam fiyata takılmam .Şuanda bu fiyata almak önceliklerime ve kendıme saygısızlık gibi geliyor.Cyberpunk 2077 fiyat bandında nerden baksan insaf onu bile almadım alıcam diye nasıl planlamalar yapıyorum.Gerçekler bende böyle.Diyebilirsin cyberpunk oynatacak sisteme sahip neler diyorda cyberpunk oynatabilcek sistemde yok 1080p easy ayar bile kurtarmayabilir

BSC Misafiri

21.4.2020 23:47:23

0
Ayrıca Türkçe Türkçe diyenler rts klasiği Homeworls serisi 24 nisana kadar %80 indirimde hadi sizde alıp oynayın da nihayet çıkıp gelen 3. oyun için yapımcıdan türkçe istemeye yüzümüz olsun. Adam neye bakıp Türkçe koyacak? Bir strateji oyuncusu olarak the settlers aoe4 ve homeworld 3 için türkçe istiyorum ama satmazsa nasıl gelsin niye fiyat politikası uygulasın değil mi?

BSC Misafiri

21.4.2020 23:47:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET::: Umarım özüne sadık olur.
Öyle gibi. En azından ilk oyunu referans almış. 2 ve Helldorado oyunlarını değil. Dün gibi hatırlıyorum ilk oyunun demosunu oynadığım günü, heyt be..

BSC Misafiri

21.4.2020 23:40:35

0
Buradaki muhabbet çok boş geliyor bana nedeni bu adamların önceki oyunlarının “fiyatı ucuz ve dili Türkçe”dir. Yine beğenmediniz, yine pahalı buldunuz. Mimimi P. Türklerin oyunu satın aldığı görseydi eğer bu oyuna da Türkçe getirirdi. Kaldı ki bu seri daha ünlüdür. Ama Türkiye’nin bir gerçeği var. Bizim insanımız Strateji, daha özele inersek rts, sıra tabanlı ve izometrik oyunları + dövüş oyunları oynamıyor, oynamayı bilmiyor, o yüzden zevk alamıyor. O yüzden bu oyunlar az satıyor, bir kere Türkçe getiren bir daha getirmiyor. Bu ülkede en çok Aksiyon Fps/Tps sonra Yarış sonra Spor satıyor. Bu oyunlara neden Türkçe gelmiyor deyin ama diğerlerini sorgulamayın. Bu ülkede 500bin satan bir oyun var mıdır?

:::LOSTPLANET:::

21.4.2020 21:57:15

0
Umarım özüne sadık olur.

DreH

21.4.2020 20:20:55

0
Temennim o yonde benimde gonul isterdiki uygun bir fiyatla gelsin hemen alip oynamak duyruldugundan beri bekliyordum .

BSC Misafiri

21.4.2020 19:22:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: DreH Çok gayme bekleyişim vardıda avcumuzu yalıcaz bir süre heralde.
Çabuk düşer fiyatı hocam. Bu türü oynayan kalmadı ki.. (Hızlı düşer, bize yarar biz alır akarık, misssssssssss)

BSC Misafiri

21.4.2020 18:20:43

0
mimimi'den güzel birşey bekliyorum. shafow tactics te kendilerini ispatladılar.

DreH

21.4.2020 17:29:23

0
Çok gayme bekleyişim vardıda avcumuzu yalıcaz bir süre heralde.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Desperados III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız