Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls'un Devamının Adı Dark Souls Olabilir

Sony, Japonya'da yayıncısı olduğu Demon's Souls'u Batı'da yayınlamak istemedi, ama farklı firmalar tarafından yayınlanan oyun çok beğenildi

    Sadece 2009 yılının değil, aynı zamanda Playstation 3'ün de en iyi oyunlarından birisi olan Demon's Souls, geliştirici From Software'in ve Sony arasındaki anlaşmazlık nedeniyle devam edemiyor, ama From Software Demon's Souls'u farklı bir isimle devam ettirmeye niyetli.
 
    Sony'nin Demon's Souls'a yeterli önemi vermemesi ve oyunun satışlarının hak ettiği kadar olmaması yüzünden From Software, Demon's Souls'u multiplatform olarak (Xbox 360 ve PS3) devam ettirme kararı almıştı. Tabi oyunun isim haklarına sahip olan Sony ise buna izin vermemişti. Bunun üzerine farklı bir isimle seriyi devam ettirecek olan From Software Project Dark'ı açıklamıştı.
 
     Project Dark'ın ilk videosuna bakarak bu oyunun Demon's Souls'un devamı olduğu anlamak mümkündü, fakat "Project Dark" adı oyunun kesin adı değil. Peki oyunun adı ne olacak söylentileri arasında oyunun yayıncısı Namco Bandai'nin Japonya kolu Dark Rings ve Crowns of the Dark isimlerinin haklarını almıştı.

    Şimdi de Namco Bandai'nin Avrupa kolu "Dark Souls" adını aldı. Bu isim Demon's Souls'un devam oyunu için oldukça uygun görünüyor. Project Dark ve Demon's Souls isimlerinden birer parça bulunan "Dark Souls" bize göre yeni oyunumuzun adı olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Aksiyon RPG Demon's Souls From software Namco Bandai
2011 Öncesi Yeni iPhone/iPad Oyunları Aral'dan Yılbaşı Kampanyası

Carcharot

17.12.2010 16:28:07

0
Hangi isimle çıkarsa çıksın, çıksın da :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız