Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Delta Force: Hawk Ops için Sinematik Fragman Yayınlandı

 
 
Level Infinite ve TiMi Studio Group tarafından oyunculara sunulacak olan Delta Force: Hawk Ops için yeni bir fragman yayınlandı. Sinematik bir içeriği bünyesinde barındıran bu fragmanla beraber oyundan çeşitli içerikler bizlere sunuluyor.
 
Delta Force: Hawk Ops oynaması ücretsiz olacak
 
 
 
Delta Force: Hawk Ops, birinci şahıs nişancı kamera bakış açısıyla aksiyon dolu bir deneyimi bizlere sunmayı hedefliyor. Serinin yeni deneyimi olmayı amaçlayan bu yapım elbette hayranlar tarafından oldukça bekleniyor. Yeni teknolojilerle desteklenen bu proje, hem PC hem konsollarda hem de akıllı telefonlarda yerini almaya hazırlanıyor.
 
Oynaması ücretsiz ve çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıracak olan bu yapım, Call of Duty ile Black Hawk Down oyunlarının bir karışımı gibi hissettiriyor. Şu anda oyunun çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
Sinematik fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Delta Force: Hawk Ops
Nightingale Ekibi Oyunun Çevrimdışı Moduna Odaklandığını Duyurdu Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde 5. Hafta Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2024 18:06:35

0
gelecekte geçen fps oyunları baydı yeter

BSC Misafiri

26.2.2024 14:49:47

0
isin icinde TiMi ve akilli telefonlar varsa o oyun coptur. delta force isim hakkini satin mi aldilar yoksa zaten haklar ortaliga acildi da oylesine kullaniyorlar mi? delta force ile bir alakasi yok bu projenin. ha bedava oldugu icin oynardim ama buyuk ihtimalle afedersiniz cin "pazari"na donecek oyun. her yerden fiskiran janjanli kiyafetler silahlar konfetiler.... canim aksiyon cekse cod4:mw devam ederim daha iyi

alex59

26.2.2024 02:27:09

0
Ne umdum ne buldum.

BSC Misafiri

26.2.2024 01:12:34

0
delta force dışında herşeye benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız