Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dedikodu : Kojima E3 Fuarında 2 Oyun Duyuracak

 
     İngiliz oyun dergisi PSM3, kaynağının güvenilir olduklarını garantiledikleri bir dedikoduyu oyun siteleriyle paylaştı. Buna göre MGS serisinin babası Hideo Kojima, bu yıl düzenlenecek olan E3 fuarında 2 oyun duyurusunda bulunacak. Derginin bu dedikoduyu aktarırken kullandığı cümlere bakarsak bu oyunlardan birisinin Metal Gear Solid 5 olacağı düşünülüyor. Bir diğer oyun duyurusunun ne olabileceğini tahmin etmek size kalmış.
 
     E3 2011, 7-9 haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. O zamana kadar her türlü bombaya, her türlü dedikoduya her türlü duyuruya hazırlıklı olun.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak G4tv mgs Guns of the Patriots metal gear solid 5 e3 2011 dedikodu
Spider Man'in Yeni Oyunu Geliyor Batman: Arkham Asylum'a %75 İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

23.3.2011 18:34:01

0
Metal gear solid 5 ise oyun ps4 ıcın tasarlanmıyordur.Cunku daha ortada ps4 yok.Artı kojima mgs4 ıcın bu son snake oyunu demıstı ve ardından ıcınde snake'in olmadıgı bır metal gear oyunu cıkaracaktı.Pcye falan da cıkacatı.O oyun daha cıkmadı dıye bılıyorum.Cıkmadıysa baska bır mgsnin duyurulması da pek mumkun degıl.

BSC Misafiri

23.3.2011 17:11:11

0
Yeni Zone of Enders üzerinde çalıştığını söylüyordu Kojima onu duyurabilir. Bir de yeni bir Boktai oyunu çıkarsın artık eskilerini kaç defa bitirdim :P Ama büyük ihtimal bir Zone of Enders bir de MGS duyurur.

tyln_1887

23.3.2011 12:20:00

0
bu adam ne yapsa oynanır okadar diyorum

Smalltime

23.3.2011 10:48:22

0
PS3 için daha fazla MGS çıkacağını sanmıyorum (Ana hikayeyi sürdüren..). Hikayenin tüm ana hatlarını oluşturan karakterler bir sonuca ulaşmıştı. Ama bu Kojima, korkmuyor da değilim hani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 4
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız