Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathloop için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Lyon, Deathloop için oyunun "yeni nesil özelliklerini" tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Fragman, oyunun "çarpıcı görsellerini", DualSense kablosuz denetleyicisini ve dokunsal geri bildirim özelliklerini öne çıkarıyor.
 
Oyun hakkında
 
DEATHLOOP, Dishonored serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Arkane Lyon imzalı yeni nesil bir birinci şahıs nişancı oyunu. DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek. Her döngüden yeni şeyler öğrenin; farklı yollar deneyin, bilgi toplayın, yeni silahlar ve yetenekler bulun. Döngüyü kırmak için ne gerekiyorsa yapın.
 
PS5 için Tasarlandı

DEATHLOOP yeni nesil için tasarlanmış, Arkane'in eşsiz sanatsal vizyonunu daha önce yapılmamış bir şekilde hayata geçirmek için PlayStation 5'in donanımından ve grafiklerinden yararlanan bir oyun. DEATHLOOP, her karşılaşmayı eşsiz ve etkili kılmak için dokunsal geribildirim ve uyarlamalı tetikler gibi son teknoloji özelliklerden faydalanıyor. 
 
Deathloop, 14 Eylül'de PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Deathloop Bethesda Softworks Arkane Lyon birinci şahıs aksiyon oyunu
The Last Friend 30 Eylül'de Switch ve PC için Çıkış Yapacak Hatsune Miku: Colorful Stage, Batıya Geliyor

BSC Misafiri

1.9.2021 14:07:09

0
Yeter artık çıkıyorsa çıksın yılan hikayesine döndü oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathloop
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız