Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathloop Orijinal Oyun Müzikleri Çıktı

 
 
DEATHLOOP Orijinal Oyun Müzikleri şimdi dünya çapında müzik platformlarında. Besteciler Tom Salta, Erich Talaba, Ross Tregenza ve Arkane Lyon ekibinin eseri 59 şarkıyı içeren DEATHLOOP Orijinal Oyun Müzikleri psikedelik rock, country ve blues gibi müzik türlerini birleştirerek Blackreef adasının belirgin 60'lar temalı müziklerini oluşturuyor.
 
Oyun müzikleri arasında Sencit'ten üç orijinal şarkı da bulunuyor: Déjà Vu feat. FJØRA, Pitch Black feat. Lady Blackbird ve Down the Rabbit Hole feat Samantha Howard, Haqq.
 
Müzikleri Spotify'da, iTunes'ta ve Epic’de dinleyebilirsiniz. 
 
DEATHLOOP 60’ın üzerinde tam puan elde etti ve bu yıl Game Awards'da dokuz ödüle aday gösterildi. Bunların arasında Yılın oyunu, En İyi Oyun Yönetimi, En İyi Anlatı, En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Müzik, En İyi Ses Tasarımı, En İyi Aksiyon, Jason E Kelley için En İyi Performans ve Ozioma Akagha için En İyi Performans bulunuyor.

DEATHLOOP şimdi PlayStation 5 ve PC'de oynanabilir.
 
Basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Deathloop Bethesda Softworks Arkane Lyon birinci şahıs aksiyon oyunu
Gunfire Reborn, Erken Erişim'den Ayrıldı Bramble: The Mountain King için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathloop
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız