Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadbreed Çocuklara Göre Bir MOBA Değil


    Stefan Ljungqvist önderliğindeki bir ekip tarafından geliştirilen MOBA oyunu Deadbreed'in açıklanan ilk özellikleri gerçekten etkileyiciydi. Oldukça karanlık bir atmosfere sahip oyunda taktiksel 3'e karşı 3 online savaşlar yapabiliyoruz ve boss mücadelesine de girişiyoruz.
 
    Geliştiricilerin açıklamasına göre Deadbreed çocuklara göre değil, yaşça daha büyük kişiler için tasarlandı. Bu nedenle karanlık-ürkütücü bir tema ve makyaj niteliğinin ötesine geçen karakter özelleştirme seçenekleri sunuldu. Bu oyun karakterinin görünümüne önem veren ve oynanış yapısını kendine göre düzenlemek isteyen kişilere göreymiş. Karakterinizi zırhlarla, silahlarla özelleştirince oynanış yapısında da büyük değişiklikler gerçekleşiyormuş.
 
    Karakterimizi özelleştirmemizin ve bu özelleştirmelerin doğrudan oyuna etki etmesinin Deadbreed'e RPG elementleri kazandırdığını belirten geliştiriciler, bu oyunun karakterleri üzerinde eksiksiz kontrol isteyen oyunculara göre olduğunu vurguluyorlar.
 
    Geliştiriciler kendilerini ortayaş krizindeymiş gibi hissediyorlarmış, o nedenle gerçekten yapmak istedikleri şeyleri Deadbreed'e uyguluyorlarmış. Bağımsız bir geliştirici olmalarının da avantajıyla büyük firmaların kontrolünde olmadan istedikleri gibi oyunlarını tasarlama şansına sahiplermiş.
 
   Henüz çıkış tarihi açıklanmayan Deadbreed bakalım League of Legends ve Dota 2 gibi MOBA oyunlarıyla mücadele edebilecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 MOBA Deadbreed Online
Project Zomboid için Multiplayer Desteği Geliyor Super Smash Bros'ta Tek Kişilik Mod Olacak Gibi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dragon18tr

20.1.2014 18:35:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri LoL e gönderme galiba bu, normalde bütün moba oyunları yaşça büyük kişiler için ama çocukların oynadığı LoL :D
:D aynen geliştirici firmayı tebrik ediyorum böyle cesur bir açıklama yaptıkları için LoL ünde çıkmadan önce bebeler oynamasın dediğini düşünsenize sinek avlardı herhalde

BSC Misafiri

20.1.2014 18:20:55

0
LoL e gönderme galiba bu, normalde bütün moba oyunları yaşça büyük kişiler için ama çocukların oynadığı LoL :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deadbreed
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız