Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 7'nin iptal Edildiği Bildirildi

 
 
Team Ninja'dan Hiroaki Morita, Twitter üzerinden Dead or Alive 6'nın piyasaya sürülmesinden sonra küçük bir ekibin Dead or Alive 7 üzerinde çalıştığını duyurdu. Dövüş serisinin altıncı oyunu için de küçük güncellemelerin yolda olduğunu açıkladı.
 
Morita, serinin yönetmeni Yohei Shinbori'nin emekli olmasından hemen önce Dead or Alive 7 üzerinde çalışan ekibin dağıldığını belirtti. Ekibin dağılmasından sonra oyunun nihayetinde iptal edildiğini söyledi. 
 
Bu haberin yayılmasından sonra Morita, Twitter profilini gizledi (Gizli olan profillerin gönderileri sadece takipçi olanlara gözüküyor. Gönderilen takip istekleri de yine profil sahibi tarafından onaylanıyor).
 
Dead or Alive 6, 1 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Dead or Alive 6 Koei Tecmo Team Ninja
Deliver Us Mars için Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınlandı Söylenti: CoD: Modern Warfare 2'nin Tanıtım Fragmanı Haziran'da Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2022 00:21:17

0
Dead Or Alive yapacaklarına günümüze yakışır bir Fatal Frame oyunu yapsınlar. Nintendo hala serinin haklarını elinde bulunduruyor. Yeni konsolun gelecek yıl Zelda oynanışı ile duyurulacağı düşünülüyor Ps4 pro civarı bir el ve ev konsolu. Birde o sistemi kullanan bir yeni Fatal Frame duyurusu gelirse ne ala işte.

Punisher155

7.5.2022 23:30:06

+2
KOF XV bu yıl çıktı, SF 6 duyuruldu. Sızıntılara göre ise MK 12 duyurulması eli kulağında ve Tekken 8 de yıl sonuna doğru duyurulacak deniyor. VF 6 ve KI 2 de yapımcıların açıklamalarına göre yapılmak isteniyor. Rakipler yeni nesil için yavaştan atağa geçmişken DOA 7 için bu iptal haberi kötü oldu. DOA fanı değilim ama DOA 5'te VF'dan konuklar ve DOA 6'da ise KOF'tan konuklar olması güzeldi sağlam grafikleri olan bir dövüş oyunu serisinin oyun dışı kalmaması gerekli bence.

İhsanblack02

7.5.2022 22:43:05

+1
Bir devrimle gelmeli yeni oyun seriye yoksa hiç gerek yok hem onların zamanlarına emeklerine yazık hem oyuncuların
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız