Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead by Daylight'ın Stranger Things DLC'si Çıktı

 
Geliştirici Behaviour Digital, Dead by Daylight'ın Stranger Things Chapter indirilebilir içeriğinin bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu.

Steam'de 20,50 TL fiyattan satışta. Henüz PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch üzerinde görünmüyor fakat bugün içinde çıkması planlanıyor. Oynamak için ana oyun gerekli.

Stranger Things Chapter indirilebilir içeriğinde Hawkins Ulusal Laboratuvarı'nın altında bulunan Yeraltı Yerleşkesi yeni harita olarak karşımıza çıkıyor. Ehlileştirilemeyen yeni Katil ise Demogorgon. Demogorgon'a karşı bir değil iki Kurban duruyor: Gazeteci olmayı kafaya koymuş çetin ceviz Nancy Wheeler ve sürekli belaya bulaşmayı başaran, eski lisesinde züppe bir sporcu olan Steve Harrington. Stranger Things Chapter indirilebilir içeriği aynı zamanda iki özel kozmetik eşya içeriyor: Steve'in eskimiş uzun kollu tişörtü ve Nancy'nin yıpranmış kazağı.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 Dead by Daylight korku online
Resident Evil Benzeri Daymare: 1998'den Çıkış Fragmanı Yayınlandı Rockstar Games Launcher İndirilebilir Durumda; GTA San Andreas Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead by Daylight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız