Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead by Daylight'a Cross-Play ve Cross-Progression Desteği Geliyor

 
4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'a cross-play ve cross-progression desteği geliyor.
 
Geliştirici Behaviour Interactive, daha önce de doğrulanan cross-play desteğinin çok yakında oyuna geleceğini duyurdu. Bu sayede tüm platformlardaki oyuncular oyunu beraber oynayabilecek.
 
Behaviour Interactive ayrıca cross-progression desteğinin Eylül'de geleceğini açıkladı. PC, Google Stadia ve Nintendo Switch kullanıcıları için erişilebilir olacak cross-progression desteği ilerleme, envanter ve satın alımların belirtilen platformlar arasında taşınmasına imkan sunacak. Behaviour Interactive, cross-progression desteğinin Eylül'de diğer platformlarda olmayacağını ve daha sonrası için de garanti veremeyeceklerini belirtti. 
 
Dead by Daylight şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Google Stadia versiyonu Eylül'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Behaviour Interactive Dead by Daylight korku online
Geoff Keighley: Xbox Oyunları Sunumu Gerçekten Güçlü Bir Sunum Olacak Mortal Shell PC Betasına 350 Binden Fazla Oyuncu Katıldı

TheNewAtilla

20.7.2020 10:04:26

0
Biraz geç oldu umarım xbox ve ps de dahil olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead by Daylight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız