Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead by Daylight: Chains of Hate İndirilebilir İçeriği Yayınlandı

 
Geliştirici Behaviour Digital, Dead by Daylight'ın yeni indirilebilir içeriği Chains of Hate'i konsollar ve PC için yayınladı.
 
PlayStation Store'da 36,00 TL, Xbox Store'da 23,75 TL ve Steam'de 13,50 TL.  
 
Bununla birlikte ana oyun Steam'de %60 indirimle 12,40 TL.
 
Chains of Hate hakkında:
 

Chains of Hate, Dead by Daylight'ın yeni bölümlerinden biri ve içerisinde yeni Katil Koleksiyoncu, yeni Kurban Zarina Kassir ile bir Harita bulunuyor. Bu eklentiyi satın almak, yeni Katil ve yeni Kurban ile birlikte yeni Kurban için özel bir eşya olan Zarina'nın Deri Ceketi'ni de açar.
 
Chains of Hate Bölümü'nde, hayalet kasaba Glenvale'de bulunan Ölü İt Barı yeni harita olarak karşımıza çıkıyor. İntikam arzusuyla yanıp tutuşan Deathslinger bir zamanlar ödül avcılığı yapıyordu. Hellshire Hapishanesi'nde kendisine ihanet eden herkesi acımadan katlettikten sonra kendini Mahluk'un diyarında buldu. Burada eşsiz icadı "zincir ateşleyen tüfeğini" Mahluk'a Kurban yakalamak için kullanıyor. Yeni kurban Zarina Kassir, kameramanlık ve film çekme becerilerini kullanarak yardıma ihtiyacı olanlara el uzatan modern bir kovboy. Hellshire Hapishanesi'ndeki "Deli Mick Katliamı"yla ilgili olayları araştırırken istediğinden çok daha fazla bilgiyi su yüzüne çıkardı. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead by Daylight korku online
Bulmaca Macera Oyunu Biped'ın PC İçin Çıkış Tarihi Açıklandı DOOM Eternal PC Sistem Gereksinimleri

Sarohan

10.3.2020 20:23:54

+2
Sıradan bir saklambaç oyunu. Dengesizlik hat safhada. Devamlı hafta sonu bedava yapıyorlar denedim bir çok kez. Hiç bir albenisi yok. 200-300 saat oynayan var enteresan. Perkler olmasa bakılmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead by Daylight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız